Diyanet’e açılan telefonun şifresi

2002'de iktidara gelmelerinin nedeni ekonomiydi ve ekonomiyi düzeltemeyen iktidarlar seçimde yenilmeye mahkumdur!

Tarih 24 Mart 2021…

Bu köşede şu başlığı attım ve şu cümleleri kurdum:

“… Erdoğan’ın haritasını CİHANNÜMA Derneği ve Numan Kurtulmuş çiziyor… AKP kulislerinde, Berat Albayrak’ın bakanlıktan ayrılmasının ardından parti içinde doğan boşluğu CİHANNÜMA Derneği’nin doldurduğu konuşuluyor. Hatta şu cümle kuruluyor: Berat Bey, Çemişgezek’ten İstanbul’a kadar partiyi kontrol ediyordu. Şimdi durum değişti…” ‘Durumun değiştiğini’ yazımın yayımlandığı gün AKP 7. Büyük Olağan Kongresi’nde anladık. Yeni Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) açıklandı ve tablo ortaya çıktı. Çünkü… Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Derneği Derneği’nin başkanı Mustafa Şen yeni MKYK’ya seçildi. Sonrasında da AKP’nin AR-GE ve Eğitim Başkanlığı’ndan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı oldu! Hatırlatalım: Numan Kurtulmuş da Genel Başkanvekilliği’ni Binali Yıldırım’la birlikte üstlenen isimlerden.

Cihannüma Derneği neden önemli? Dernek, “Tarihten aldığı ilhamla geleceği inşa edebilmek için gayret etmek. Ümmet bakışı ile düşünmek, çalışmak, üretmek, başkalarıyla ilgilenmek, nihayet insana ve insanlığa faydalı olmak” düşüncesiyle hareket ediyor! ‘Ümmet bakışının' hakim olduğu bir çizgi!

....

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sadece partiler değil iş insanları da ‘yatırım’ için anket yaptırıyor 22 Şubat 2024 | 193 Okunma Özgür Özel nasıl ikna oldu? 21 Şubat 2024 | 3.521 Okunma Seçil Erzan’ın iddia ettiği “ses kaydı” 01 Aralık 2023 | 569 Okunma İşte o kayıp 11 milyon doların belgesi 30 Kasım 2023 | 1.295 Okunma Emre Belözoğlu'nun avukatı Şekip Mosturoğlu: Erzan’ın açıklayamadığı kayıp 11 milyon dolar var 29 Kasım 2023 | 945 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar