Cumhurbaşkanına anlattım liyakat dedim! Yanlış insanlar dedim ama bir şey değişmedi!

Sözcü Gazetesi Yazarı Aytunç Erkin'in bugünkü (21.10.2022)''Cumhurbaşkanına anlattım liyakat dedim! Yanlış insanlar dedim ama bir şey değişmedi!'' başlıklı yazısı.

Sabah saatlerinde gündeme bomba gibi düştü! AKP Şanlıurfa Milletvekili, eski Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, partisinden ve milletvekilliğinden istifa ettiğini duyurdu. İstifasını sosyal medya hesabından duyuran Ahmet Eşref Fakıbaba, 2003 yılından bu yana AKP üyesi olduğunu ve AKP’de değişik makamlarda görev yaptığını hatırlattı. Fakıbaba Twitter’dan yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “2003’te üyesi olduğum AK Parti’de değişik makamlarda görev yapma fırsatı buldum. Bu fırsatı bana veren büyüklerime ve Şanlıurfa halkına yürekten teşekkür ediyorum. Bu 20 yıl içerisinde çok değerli arkadaşlarım oldu. Onlardan ayrıldığım için üzgünüm. Ancak siyasi ve ahlaki anlayışıma uygun olmayan bazı kişilerle bundan böyle beraber olmayacağım için de mutluyum. AK Parti üyeliğinden ve AK Parti için bana oy veren hemşehrilerime saygısızlık olmasın diye milletvekilliğinden de istifa ediyorum.’’ Hemen aradım ve ilk cümlesi şu oldu: “Çok rahatsızdım ve her şey iyi olacak.”

Ahmet Eşref Fakıbaba

AKP SEÇMENİNE SAYGISIZLIK YAPMADIM

– Hayırlı...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı 09 Nisan 2024 | 860 Okunma İYİ Parti’de sekiz kişilik dar toplantı 05 Nisan 2024 | 1.619 Okunma “Sızdırılan” MYK sonrası taşlar yerinden oynayacak 04 Nisan 2024 | 6.149 Okunma Sadece partiler değil iş insanları da ‘yatırım’ için anket yaptırıyor 22 Şubat 2024 | 195 Okunma Özgür Özel nasıl ikna oldu? 21 Şubat 2024 | 3.529 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar