CHP liderinin dinlenmesi... Kod: Minare operasyonu

"Beyaz Saray'ın Tesisatçıları"nı anlatmamın tek bir nedeni var: Her ülke kendi tesisatçılarıyla mücadele etmelidir.

Tarih 4 Aralık 2020… CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu dedi ki: “… Zaten benim, eşimin, çocuklarımın telefonlarının dinlendiğini gayet iyi biliyorum. Takip edildiğimi de gayet iyi biliyorum. Korumalarım ellerinden gelen çabayı gösteriyorlar. Ciddi bir tehdit var tabii…”

Tarih 5 Aralık 2020… İçişleri Bakanı Süleyman Soylu dedi ki: “… Sayın Kılıçdaroğlu’nun, tamamen gündemi değiştirme çabasıyla yaptığı ve gerçekle hiçbir ilgisi olmayan açıklaması iftiradır, büthandır. İstihbarat birimlerimiz yılda 4 ayrı birim tarafından en az 4 kez denetlemektedir. Sayın Kılıçdaroğlu'nun kendisinin ve ailesinin dinlendiği ya da takip edildiği yönünde bir şüphesi var ise adresi basın yayın organları değil, Cumhuriyet Başsavcılıkları olmalıdır. Savcılara yapılacak suç duyurusu karşısında atılacak tüm adımlara hazırız..."

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Baba”dan “Çukur”a yeni nesil çete/mafya 05 Aralık 2025 | 320 Okunma Bir suç örgütünün ANATOMİSİ 04 Aralık 2025 | 345 Okunma SDG, Öcalan’ı mı yoksa ABD ve İsrail’i mi dinler? 02 Aralık 2025 | 565 Okunma Yapılan yalan haberleri Halk TV’de konuşmak isterim herkes gerçekleri görsün 01 Aralık 2025 | 1.942 Okunma Mansur Yavaş’tan iki dilekçe iki hamle: Biri itiraz diğeri de suç duyurusu 29 Kasım 2025 | 346 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar