Akşener’in öfkesi

Sözcü Gazetesi Yazarı Aytunç Erkin'in bugünkü (25.02.2023)'' Akşener’in öfkesi'' başlıklı yazısı.

Dün… İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in “öfkeli” çıkışını izledik. Fox TV yayınında Akşener hem iktidara hem de CHP’ye sert eleştiriler getirdi. Televizyon yayınının ardından iki partinin kurmay kadrosunu aradım, çarpıcı bilgilere ulaştım. Önce Akşener’in canlı yayında kurduğu şu cümleyi kayda geçirelim: “Kazanacak aday kazanacaktır.”

Büyük deprem felaketinden iki gün önce, 4 Şubat’ta “Akşener’in kritik beş toplantısı” başlıklı bir yazı kaleme aldım ve şunları kaydettim:

… Meral Akşener pazartesi sabah bir canlı yayına katılacak ve orada mesajlarını verecek. Aynı gün yani 6 Şubat Pazartesi günü Divan’ı toplayacak. Burada ilk gündem “aday kim olmalı?”

İlk yoklama alacağı yer Divan olacak. Çarşamba grup toplantısının ardından yoğun mesai başlıyor İYİ Parti’de. 9 Şubat Perşembe günü belediye başkanlarıyla, 10 Şubat Cuma il başkanlarıyla, 11 Şubat Cumartesi günü Genel İdare Kurulu’yla (GİK) ve 12 Şubat Pazar günü de milletvekilleriyle buluşacak Meral Akşener! Bütün bu toplantıların amacı belli: Sokakta kim öne çıkıyor? Belediye, il başkanları, GİK ve...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım 24 Nisan 2024 | 2.110 Okunma Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı 09 Nisan 2024 | 877 Okunma İYİ Parti’de sekiz kişilik dar toplantı 05 Nisan 2024 | 1.627 Okunma “Sızdırılan” MYK sonrası taşlar yerinden oynayacak 04 Nisan 2024 | 6.169 Okunma Sadece partiler değil iş insanları da ‘yatırım’ için anket yaptırıyor 22 Şubat 2024 | 196 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar