16 Türk devletini simgeleyen çadırlar

“Afyonkarahisar Kocatepe eteklerinde 16 Türk devletini simgeleyen çadırlar olacak.” Bu bilgi geçen hafta İYİ Parti’nin üst düzey kurmayı tarafından paylaşılmıştı.Önceki gün de Afyon...

“Afyonkarahisar Kocatepe eteklerinde 16 Türk devletini simgeleyen çadırlar olacak.” Bu bilgi geçen hafta İYİ Parti’nin üst düzey kurmayı tarafından paylaşılmıştı.

Önceki gün de Afyon Valiliği, İYİ Parti’nin Büyük Taarruz’un yıldönümünde gerçekleştireceği program için yaptığı başvuruya onay verdi. Afyon Kocatepe eteklerinde bulunan açık alan 25-26 Ağustos günlerinde İYİ Parti’ye tahsis edildi. Açık alanda, 16 Türk devletini simgeleyen çadırların kurulacağı belirtildi. MHP lideri Devlet Bahçeli’nin İYİ Parti’ye yönelik “Komşu olalım” çağrısı sonrasında verilen yanıtları biliyorsunuz. Bu arada yine İYİ Parti’nin önemli iki ismi Tolga Akalın ve Metin Ergun’dan da “Üçüncü yol” açıklamaları 26 Ağustos’ta Meral Akşener’in yapacağı açıklamayı daha da önemli hale getirdi.

Parti içinde yaşanan tartışmalara baktığımızda…

İYİ Parti kendisini ilkesel anlamda milliyetçi, demokrat ve kalkınmacı çizgiye oturtuyor. “Ancak bu durum Altılı Masa sürecinde iyi anlatılamadı” değerlendirmesi parti içinde hakim görüş.

10 Ocak’ta İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu’yla yaptığım röportajda “Türkiye’nin çıkış yolu ve milli...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım 24 Nisan 2024 | 2.109 Okunma Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı 09 Nisan 2024 | 876 Okunma İYİ Parti’de sekiz kişilik dar toplantı 05 Nisan 2024 | 1.623 Okunma “Sızdırılan” MYK sonrası taşlar yerinden oynayacak 04 Nisan 2024 | 6.163 Okunma Sadece partiler değil iş insanları da ‘yatırım’ için anket yaptırıyor 22 Şubat 2024 | 196 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar