Savaş da ne demek?!

Bir ayda 26 (asker ve polis) şehit verdik. Hayatını kaybeden 11 sivil vatandaş ve 100’ün üzerinde yaralı var. Doğu ve Güney Doğu insanının hizmetine yönelik devletin götürdüğü yatırımlar da...

Bir ayda 26 (asker ve polis) şehit verdik. Hayatını kaybeden 11 sivil vatandaş ve 100’ün üzerinde yaralı var. Doğu ve Güney Doğu insanının hizmetine yönelik devletin götürdüğü yatırımlar da zarar görüyor. Yol kesme ve araç yakmadan, sağlık hizmetlerine kadar bölge insanını huzursuz kılacak her türlü şiddet de cabası.
Açılıma destek veren bazı sözde aydınlar PKK’ya hâlâ terör örgütü demekten kaçınıyorlar. HDP yöneticilerinin ve milletvekillerinin söylemleriyse evlere şenlik!
Giydikleri barış güvercini postunun altındaki gerçekleri görmemek olsa olsa kasıtlı bir körlük olur.
Bir taraftan “HDP artık bir Türkiye partisidir“, “Türkiye aleyhinde hiçbir oluşum içinde olmayacağız” açıklamaları yapacaksınız, diğer taraftan, teröre terör demeyeceksiniz! Hatta “biz sırtımızı YPG’ye, YPJ’ye, PYD’ye yaslıyoruz, bunu söylemekten de çekinmiyoruz” diyeceksiniz!
Bağıra çağıra  “o keleşi size çevirmeyi çok iyi biliriz, bu memleketten defolup gideceksiniz“ diyen Türkiye Büyük Millet Meclisinin HDP’li vekili!
“Bu halk Abdullah Öcalan’ın posterini Kürdistan’a asmayacak da nereye asacak, buna alışsanız iyi olur“ sözünün tevili var mıdır bilmiyorum!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Alimin uykusu cahilin ibadetinden daha üstündür! 27 Kasım 2023 | 367 Okunma Bir toplumun DNA testi: ENFLASYON... 20 Kasım 2023 | 254 Okunma Bugün ölen adaletti 13 Kasım 2023 | 316 Okunma Ülkeler ahlaksızlıktan çöker! 06 Kasım 2023 | 187 Okunma Ne mutlu Türk’üm diyene! 30 Ekim 2023 | 189 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar