Can Yaman geldi, koşun!

Bir Can Yaman sevdasıdır gidiyor. Bizim kızlar kendisinin yayla omuzlarına, uzun saçlarına, sakallarına bayılıyor. Yahu ne var ki bu Can Yaman'da diye merak edip biraz araştırma yapasım geliyor tabii. Meslek icabı canım...

Bir Can Yaman sevdasıdır gidiyor. Bizim kızlar kendisinin yayla omuzlarına, uzun saçlarına, sakallarına bayılıyor.
Yahu ne var ki bu Can Yaman'da diye merak edip biraz araştırma yapasım geliyor tabii. Meslek icabı canım, işimiz bu.
Efendim, Can Yaman'ın Instagram profiline girer girmez, özgüven ve bildiri patlamasıyla karşılaşıyorsunuz. Profil bilgisi değil, sanırsınız CV yazmış. Türk bayrağı ve doğum tarihini takiben önce okullarını sıralıyor: Bilfen Koleji, İtalyan Lisesi, Yeditepe Üniversitesi Hukuk. Ardından çalıştığı hukuk bürosu, ardından menajerlerlik şirketi ve Twitter adresi.
Diyor ki yani 'Ben sizin bildiğiniz oyunculardan değilim, yaman bir kişiyim' En azından algı bu.
Çarşamba günü Raffles İstanbul'da Can Yaman'lı bir tanıtıma gittim. Bir giyim markasının yüzü olmuş, koleksiyon çıkartmış. Olay mahallinde kıyametler kopuyor. Basından, ünlüler ve iş dünyasından davetli hemcinslerim nasıl mutlu, nasıl mutlu. Hepsi Yaman'ı görmek için sabırsızlanıyor.
Bense kadınların arasında kalmaktan tırsıyorum. Üst seviye bir 'Tarkan geldi, koşun' hali hakim çünkü. Düzene uyup Can Yaman görüntüsünün önünde poz verip bir saat gelişini bekledikten sonra başka işlerim olduğundan Yaman'ı göremeden davetten ayrılıyorum.
Sonra oradaki arkadaşlarımdan görüntüler düşüyor telefonuma.
Aman Allah'ım, Yaman'la fotoğraf çektirmek için nasıl bir yarış olmuş! Kadınlar birbirini itmiş, ezmiş, çekiştirmiş. Bu noktada en merak ettiğim; o kadar mücadele ettiniz, selfie'yi çektirdiniz, peki ya sonra? Davetli ağırlığına ne oldu?
Bir de 'Ben o kadar kaslı erkek sevmem, valla, ne o öyle' deriz, değil mi? Eh! Kadın milleti işte, dediğine değil yaptığına bakacaksın. Aslında ona da bakmayacaksın, neye baksan çözemezsin; birinci elden biliyorum.
Neyse, adam iyi oyuncu olsa bari. Ha bir de bu kadar ilgiyi kaldırabilecek kadar güçlü... Eh, o işler kas gücüyle olmuyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Fenerbahçe cinsiyetçi ayrımcılığa dur diyor 15 Kasım 2018 | 4.317 Okunma Yağmur’un sınavı ve babasız kızlar... 14 Kasım 2018 | 6.250 Okunma Çağan Irmak’a ‘Issız adam’ sürprizi 12 Kasım 2018 | 4.470 Okunma Hazar Ergüçlü-Onur Ünlü çiftine çifte standart 08 Kasım 2018 | 3.958 Okunma Polisi aramayan da suça ortaktır! 07 Kasım 2018 | 3.845 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar