THY’nıin yeni üniformaları

Kırmızı-gri elbiseli, kırmızı paltolu, gri-kırmızı eldivenli yeni THY personel üniformalarını siz nasıl buldunuz bilmiyorum ama ben bayıldım! Abartısı yok, bana göre gelmiş geçmiş en iyi...

Kırmızı-gri elbiseli, kırmızı paltolu, gri-kırmızı eldivenli yeni THY personel üniformalarını siz nasıl buldunuz bilmiyorum ama ben bayıldım! Abartısı yok, bana göre gelmiş geçmiş en iyi Türk Hava Yolları üniforma tasarımı... Eh tasarımı yapan İtalyan modacı Ettore Bilotte, kabin ekiplerini giydirme konusunda dünyaca ünlü. Daha önce İtalyan Alitalia ve Birleşik Arap Emirlikleri'nin Etihad Havayolları'nın üniformalarını tasarlamış.
Bazen insan, daha iyisini görmeden kötüyü fark edemeyebiliyor ya da sıradanı 'iyi' zannedebiliyor. THY kabin ekiplerinin eski lacivert kıyafetleri meğer ne kadar sıradan, kapalı ve renksizmiş. THY gibi dünyaca ünlü bir markaya bu yeni üniformalar pek yakıştı. Kusur bulacaksam, tasarımda tek sevmediğim; gri-beyaz arası renkteki mus çoraplar... Mus çorap giymek, sıkıntılı bir iştir; kendini ilkokul öğrencisi gibi hissedersin ve fena terletir. Uzun uçuşlarda hostesleri rahatsız edecektir.
Belki çoraptan vazgeçerler.
Zaten mus çorap, fena demode. Gerisi şahane...
Bu arada hosteslerin kırmızı elbisesinde gözüm kaldı, boyunu kısaltıp altına çizmeyi çektim mi harika olur! Ah şu kadınların her şeyi uyarlama sevdası yok mu... Huyumuz kurusun.
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Fenerbahçe cinsiyetçi ayrımcılığa dur diyor 15 Kasım 2018 | 4.317 Okunma Yağmur’un sınavı ve babasız kızlar... 14 Kasım 2018 | 6.250 Okunma Çağan Irmak’a ‘Issız adam’ sürprizi 12 Kasım 2018 | 4.470 Okunma Hazar Ergüçlü-Onur Ünlü çiftine çifte standart 08 Kasım 2018 | 3.958 Okunma Polisi aramayan da suça ortaktır! 07 Kasım 2018 | 3.845 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar