Sosyal medya ahalisini esir alan düğün Ferragnezgiller

?Chiara Ferragni... Tanımıyorsanız hemen anlatıyorum; kendisi dünyanın en fazla kazanan blogger'ı. Milyonlar, milyonlar... Sosyal medyada kombinlere doymayan, moda markalarıyla işbirliği yapan, ellerinde bavulları, bavullarının...

?Chiara Ferragni... Tanımıyorsanız hemen anlatıyorum; kendisi dünyanın en fazla kazanan blogger'ı. Milyonlar, milyonlar... Sosyal medyada kombinlere doymayan, moda markalarıyla işbirliği yapan, ellerinde bavulları, bavullarının içinde tasarımcılardan topladıkları elbiseleri, ayakkabıları, çantaları, aksesuvarları, yanlarından bir an olsun ayırmadıkları fotoğrafçıları ile şehir şehir gezip sosyal medya paylaşımları yapan kızlarımızın atası, ablası, divası, kraliçesi, Madonna'sı... Chiara 31 yaşında, Boğa burcu bir İtalyan. Esasen çocukluğundan beri de modellik yapıyor. Sosyal medya dünyasının nereye gideceğini anında fark etmesiyle, o zamanki sevgilisi, internet girişimcisi Riccardo Pozzoli'nin 'hadi'lemesiyle The Blonde Salad blogunu kurup ardından Instagram'ın ilk fenomenlerinden oluveriyor. Aynı zamanda Vogue dergisinin kapağına çıkan ilk blogger... RESMEN İTALYANCA'YI SÖKTÜM!
Çalışmalara doymayan Chiara; o moda haftası senin, bu moda haftası benim davetiye kovalar, takipçilerine takipçi katarken, bekleme yapmadan kendi markasını da kuruyor tabii. Dünyanın en büyük moda şirketleri de kapısında diziliyor. Fakat gönül bu ya; kızımız, Riccardo'dan sonra gidip kimsenin kendisine layık bulmadığı İtalyan rapçi Fedez'e aşık oluyor. Aşk meşkin yanı sıra Fedez de ününe ün katıyor tabii. Ardından sahnede evlenme teklifi, bebeklerinin Los Angeles'taki doğumu derken, çiftimiz geçtiğimiz cumartesi günü Sicilya'da evlendi.
Ama ne evlenmek, ne düğün! Sosyal medya ahalisinin aklı çıktı, aklı! Ben şahsen, her dakikası Instagram hikayelerinden servis edilen düğünü takip edeceğim derken, resmen İtalyanca'yı söktüm. Amore!
Peki sosyal medya şovuna dönen düğünde neler oldu... Alitalia Havayolları düğü...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Fenerbahçe cinsiyetçi ayrımcılığa dur diyor 15 Kasım 2018 | 4.324 Okunma Yağmur’un sınavı ve babasız kızlar... 14 Kasım 2018 | 6.254 Okunma Çağan Irmak’a ‘Issız adam’ sürprizi 12 Kasım 2018 | 4.472 Okunma Hazar Ergüçlü-Onur Ünlü çiftine çifte standart 08 Kasım 2018 | 3.961 Okunma Polisi aramayan da suça ortaktır! 07 Kasım 2018 | 3.847 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar