Haftanın Top 5’i

1. Bayram: Ege hareketlendi, sofralar şenlendi, küsler barıştı, şarkılar söylendi, sokaklar doldu taştı, sevdiklerimizle hasret giderdik, güzel sözler söyledik, anne yemeği yedik, tanımadığımız...

1. Bayram: Ege hareketlendi, sofralar şenlendi, küsler barıştı, şarkılar söylendi, sokaklar doldu taştı, sevdiklerimizle hasret giderdik, güzel sözler söyledik, anne yemeği yedik, tanımadığımız yüzlere bile gülümsedik...
Bayram havası her zaman bir numara.
2. Beyonce ve Jay Z: Sürprizlere doymayan ve beraber dünya turunda olan ikilimiz, aniden dokuz şarkılık albümleri 'Everything Is Love'ı çıkarıverdi.
Albümün ilk teklisi 'Apeshit'e Paris Louvre Müzesi'nde çektikleri klip sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Ben şahsen hâlâ yerime oturmuş değilim. Mona Lisa- Beyonce ve Jay-Z! Sözün bittiği yerden selamlar.
3. Deniz Seki: Bodrum'dan bildirmeye devam ederken, Deniz Seki gecelerini atlamak olmaz. Göltürkbükü Kuum Hotel'in içine yazlık yerini açan People'da perşembe gecesi izledim Deniz'i. Her zaman sahnesi muhteşemdir ama bu gördüğüm Deniz bir başka güzel; sihirli değnek dokunmuş da dört bir yanında yıldızlarla şarkı söylüyor gibi.
Dinlemelere doyamıyorsunuz.
4. Bodrum'un Midtown'u: AVM'ci bir kişilik miyim? Değilim ama burayı beğendim.
Geçen gün gördüm ki, Bodrum Ortakent'teki Midtwon AVM'nin üst tarafına yeni bir bölüm yapılmış. Çeşitli mağazalar, kahveciler, restoranlarla nefis bir açık hava AVM'si olmuş.
Türkiye'nin en iyi kuaförlerinden Yıldırım Özdemir de, içinde özel tasarım ürünlerin de satıldığı bir mağaza ile Bodrum şubesini açıvermiş. Aklınızda olsun.
5. Gezin Kurtaran: Geçen yıldan beri Off Gümüşlük'teki tabaklara, irili ufaklı kaselere bayılırım ve "Bunları nereden aldınız?" diye sorarım.
Bayramda kurulan mini pazarda harika seramik tabakları yapan genç kadın ile tanıştım ve kendime de ürünlerinden alıverdim.
Adı, Gezin Kurtaran... Kendisinin Instagram hesabı gezin_kurtaran_ ceramics. Meraklısı pek beğenecektir.
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Fenerbahçe cinsiyetçi ayrımcılığa dur diyor 15 Kasım 2018 | 4.315 Okunma Yağmur’un sınavı ve babasız kızlar... 14 Kasım 2018 | 6.249 Okunma Çağan Irmak’a ‘Issız adam’ sürprizi 12 Kasım 2018 | 4.469 Okunma Hazar Ergüçlü-Onur Ünlü çiftine çifte standart 08 Kasım 2018 | 3.957 Okunma Polisi aramayan da suça ortaktır! 07 Kasım 2018 | 3.845 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar