Adamın bildiği tek yol çiçek yollamak!

Ah Pucca ah! Bizim Pucca (Selen Pınar Işık), üç yıllık eşi Osman Karagöz'den boşanmak istiyor. Nereden biliyoruz? Sosyal medyadan... Eh biz zaten Pucca'nın aldığı her nefesi, her sinirini, her coşkusunu...

Ah Pucca ah! Bizim Pucca (Selen Pınar Işık), üç yıllık eşi Osman Karagöz'den boşanmak istiyor. Nereden biliyoruz? Sosyal medyadan... Eh biz zaten Pucca'nın aldığı her nefesi, her sinirini, her coşkusunu, hüznünü sosyal medya sayesinde biliyoruz.
Geçtiğimiz günlerde Pucca'dan ayrılmak istemeyen Osman, Twitter'dan "Ben olsam beni bırakmazdım" gibisinden bir çağrı yaptı.
Salı günü ise Pucca delirmiş, belli ki çok sinirlenmiş şöyle yazdı:
"Evliliğimizi kurtarmak için adamın tek bildiği yol, eve çiçek yollamak. Oldu! Çocuk bitti, sen bittin, bir de saksıda çiçeğe bakacağım!
Lütfen ya!" Aldı beni bir gülme! Pucca'ya kalp kalp kalp!

KADINI OKUYAMIYORLAR
Erkeklerle kadınların ilişki anlayışı arasındaki kocaman farkı görmek isteyen bu tweet'i okusun. Mikrofonu Osman'a tutsak diyecek ki, 'Ya ben daha ne yapayım ağalar... Her şeye tamam dedim, çiçek yolladım, bak gece de çıkmıyorum.' Ve fakat kadın tarafı, adama bilenmeye ve her sözüne çıldırmaya devam edecek. Çünkü besbelli sorumlulukların üzerine yıkılmasından şişmiş, bezmiş, tükenmiş Pucca. Bir saksı çiçek bile küfür gibi geliyor ona.
Ah ne zoooor, ne çekilmez günler, ne kabus... Adamı tekmeyle evden atarsın, geri gelir mi, gelir valla.
A benim saksı kafalı erkeklerim...
(Bazıları canım, bazıları) Siz de kadınları hiç okuyamıyorsunuz ama...
En basitinden; al kızı çıkar baş başa bir tatile, tek tek dinle sitemlerini, kağıdı kalemi eline al, yap listeni. Çözümcü ol, alttan almak yetmez, elini taşın altına koy.
Ama neredeee... Düzelse bile, kaybetme korkusundan iki-üç hafta düzelir bunlar, sonra aslına dönüş.

SAÇMALAMA, DIRDIR ETME
Kadınlar şikayet ettikçe, bizim erkek kısmı genellikle susar, içine kapanır, duvarlaşır. 'Saçmalama' der, 'Dırdır etme' der, 'Offf!' çeker.
Kimisi en küçük sorunda kapıyı çeker gider. Biz de daha fazla çileden çıkarız. Yani demek istiyorum ki Puccacığım, sen adamın eve çiçek yolladığına şükret.
Osman Karagöz'e de küçük bir not: Umarım Pucca, kadının canına tak ettiği evrede değildir çünkü bardak taştıysa ve kadın ayrılmakta ısrarlıysa, geri döndürülmesi zordur.
Bir kadını oraya getirmeyeceksin yani. Sonra ağzınla kuş tutsan ya da Twitter'da ilan-ı aşklar etsen faydasız.
Bu da hayat dersi olsun.
Ha eğer küçücük bir şans varsa, sen çiçeği böceği bırak da, sorunun kaynağına in.
Evet evet, kaynağı sende; yeniden uzar merak etme.
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Fenerbahçe cinsiyetçi ayrımcılığa dur diyor 15 Kasım 2018 | 4.324 Okunma Yağmur’un sınavı ve babasız kızlar... 14 Kasım 2018 | 6.254 Okunma Çağan Irmak’a ‘Issız adam’ sürprizi 12 Kasım 2018 | 4.472 Okunma Hazar Ergüçlü-Onur Ünlü çiftine çifte standart 08 Kasım 2018 | 3.961 Okunma Polisi aramayan da suça ortaktır! 07 Kasım 2018 | 3.848 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar