Hamilelik hediyesi alınsın mı alınmasın mı?

Gazetede bizim kızlar Merve (Yurtyapan) ve Eylem (Bilgiç) ile her sabah kahve seansımız var. Kahvemizi içerken magazin gündemini konuşuyoruz. Yani dedikodusuna değil tabii ki, işimiz bu... Dünün konularından biri, Tarkan'ın...

Gazetede bizim kızlar Merve (Yurtyapan) ve Eylem (Bilgiç) ile her sabah kahve seansımız var. Kahvemizi içerken magazin gündemini konuşuyoruz.
Yani dedikodusuna değil tabii ki, işimiz bu...
Dünün konularından biri, Tarkan'ın eşine hamilelik hediyesi almasıydı. Biz Merve ile durumu gayet doğal ve hoş karşılayıp Tarkan'ı tatlı, ilgili, romantik ve heyecanlı bulduk.
Eylem ise kadınlara alınan hamilelik ve doğum hediyelerini anlamsız bulduğunda ısrar etti: "Ne yani, hamileyim diye bana ödül mü veriyor? Nedenmiş, başka günlerde alsın ne alacaksa" dedi. Erkeklerin üstüne yüklenen sorumluluklardan, gerekliliklerden hoşlanmadığını söyledi.
Fikrinden o kadar emindi ki, Merve ile susup oturduk aşağı.
Ben de bir kere daha anladım; biz kadınların neye sevinip neye bozulacağımız, neyi anlamlı bulup nelere takılacağımız hiç belli değil.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Fenerbahçe cinsiyetçi ayrımcılığa dur diyor 15 Kasım 2018 | 4.324 Okunma Yağmur’un sınavı ve babasız kızlar... 14 Kasım 2018 | 6.254 Okunma Çağan Irmak’a ‘Issız adam’ sürprizi 12 Kasım 2018 | 4.472 Okunma Hazar Ergüçlü-Onur Ünlü çiftine çifte standart 08 Kasım 2018 | 3.961 Okunma Polisi aramayan da suça ortaktır! 07 Kasım 2018 | 3.847 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar