Kafayı düzelttim senden sonra kendime yararım bundan sonra

Bir kadınının ilişkisinin nasıl gittiğini tespit etmek istiyorsanız, dört şeye bakacaksınız:1. Gözünün ferine: Sevilen ve mutlu kadının gözleri parlar. İdare etmekten canı çıkmış...

Bir kadınının ilişkisinin nasıl gittiğini tespit etmek istiyorsanız, dört şeye bakacaksınız:
1. Gözünün ferine: Sevilen ve mutlu kadının gözleri parlar.
İdare etmekten canı çıkmış, dengesizin tekine çatmış, özgürlüğü kısıtlanan, ilişkide kapana kısılmış kadınsa ölü balık gibi bakar.
2. İş hayatının vaziyetine: Birçok kadın (hatta erkek de) aşık olduğunda işi gücü hafiften salar.
Çünkü aklı fikri aşkındadır, başı dönüyordur, işler de bekleyiversindir.
O yüzdendir ki annelerimiz, 'Aman kızım işini ihmal etme' tavsiyesini verir. Neden? Çünkü ilişki yan yattı mı, kadını işi gücü toplar. Tam da bu sebeple ayrılığın ardından 'Artık tüm enerjimi kendime ve işime veriyorum' çeker kadınlar.
3. Instagram paylaşımlarına: İlişkinin ilk günlerinde gülücükler saçılır ama samimidir yani.
Sevgiliyle fotoğraflar paylaşılır. Sonra adam kıskançsa fotoğraf sıklığı düşer, az öz paylaşımlar yapılır. Kadının kendini salıp salmadığını da görebiliriz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Fenerbahçe cinsiyetçi ayrımcılığa dur diyor 15 Kasım 2018 | 4.324 Okunma Yağmur’un sınavı ve babasız kızlar... 14 Kasım 2018 | 6.254 Okunma Çağan Irmak’a ‘Issız adam’ sürprizi 12 Kasım 2018 | 4.472 Okunma Hazar Ergüçlü-Onur Ünlü çiftine çifte standart 08 Kasım 2018 | 3.961 Okunma Polisi aramayan da suça ortaktır! 07 Kasım 2018 | 3.847 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar