Hazırlıksız alışverişçinin black frıday ile imtihanı

Artık Efsane Cuma mı, Kara Cuma mı her neyse; geçen hafta sonumu perişan etti. Bittim yahu bittim! Diyeceksiniz ki; 'Ee kızım manyak mısın, alışveriş yapacağım diye perişan olunur mu?' Olunur, hem öyle kolay...

Artık Efsane Cuma mı, Kara Cuma mı her neyse; geçen hafta sonumu perişan etti. Bittim yahu bittim! Diyeceksiniz ki; 'Ee kızım manyak mısın, alışveriş yapacağım diye perişan olunur mu?' Olunur, hem öyle kolay değil o işler.

Efendim, şimdi bu Black Friday, Kara Cuma, Efsane Cuma; artık hangisini beğenirseniz, Amerika'dan gelen bir dalga. Valla pek de güzel ve piyasayı hareketlendiren bir dalga.
Kasım ayının son cumasında başlayan müthiş bir indirimle tüketiciyi akın akın alışverişe davet ediyorlar. Hem herkes birbirine Noel öncesi hediyeler alıyor, hem markalar satış yapıyor falan filan.
Son yıllarda bu adet bize de geldi. En 'Alışveriş sevmem' diyenlerin bile dikkati indirimlere çekildi. Geçen cuma bir baktım İstinyePark'tayım, ki alışveriş konusunda pek becerikli olduğum söylenemez. Üç mağaza gezince baygınlıklar geçiriyorum.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Fenerbahçe cinsiyetçi ayrımcılığa dur diyor 15 Kasım 2018 | 4.324 Okunma Yağmur’un sınavı ve babasız kızlar... 14 Kasım 2018 | 6.254 Okunma Çağan Irmak’a ‘Issız adam’ sürprizi 12 Kasım 2018 | 4.472 Okunma Hazar Ergüçlü-Onur Ünlü çiftine çifte standart 08 Kasım 2018 | 3.961 Okunma Polisi aramayan da suça ortaktır! 07 Kasım 2018 | 3.848 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar