Peki Ajda Pekkan ne pişiriyordu?

Süper Star'ımız Ajda Pekkan'ı en son mutfakta spor taytı, müthiş kalçaları ve elinde kaşık-tava ikilisiyle gördük. Gördük ve şoka girdik. Böyle bir popo olabilir mi? Hele ki bu yaşta! Sosyal medya ahalisi...

Süper Star'ımız Ajda Pekkan'ı en son mutfakta spor taytı, müthiş kalçaları ve elinde kaşık-tava ikilisiyle gördük. Gördük ve şoka girdik. Böyle bir popo olabilir mi? Hele ki bu yaşta!
Sosyal medya ahalisi 'Ajda'nın poposu sporla mı, yoksa estetikle mi böyle oldu?' tartışmasını yaparken, benim iştahlı aklım tabii ki o tavada ne pişirdiğine takıldı. Gençlik iksiri miydi acaba? Yoksa sihirli kahvaltısı mı? Belki de ödem attıran bi'şeydir... Nedir ki, nedir ki?
Ve hemen o gün beraber olduklarını bildiğim annemi arama hakkımı kullandım. Efendim, inanmazsınız ama Ajda Pekkan'ın olağanüstü fit vücuduyla Semiramis Pekkan'ın mutfağında pişirdiği şey, portakallı irmik helvasıymış. Valla ya, gerçekten!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Fenerbahçe cinsiyetçi ayrımcılığa dur diyor 15 Kasım 2018 | 4.324 Okunma Yağmur’un sınavı ve babasız kızlar... 14 Kasım 2018 | 6.254 Okunma Çağan Irmak’a ‘Issız adam’ sürprizi 12 Kasım 2018 | 4.472 Okunma Hazar Ergüçlü-Onur Ünlü çiftine çifte standart 08 Kasım 2018 | 3.961 Okunma Polisi aramayan da suça ortaktır! 07 Kasım 2018 | 3.848 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar