Akıl dışı efsaneler insanlığın önüne geçiyor

Netanyahu’nun 3 bin yıllık Yahudi düşünü gerçekleştiğini söylediği tören. Fox News ana haber spikeri “İsrail yüzlerce yıl beklemenin haklı sonucunu aldı” diyor. Üstün ırk...

Netanyahu’nun 3 bin yıllık Yahudi düşünü gerçekleştiğini söylediği tören. Fox News ana haber spikeri “İsrail yüzlerce yıl beklemenin haklı sonucunu aldı” diyor. Üstün ırk, Tanrı tarafından vaat edilmiş topraklar, yüzlerce yıldır okumaktan ve yazmaktan başka işleri olmayan hahamlar tarafından yaşatılan hurafeler, efsaneler bugün bilimselliğin zirvesinde bir dünyada siyaset olarak takdis ediliyor. Ne yazık ki tüm bunlar da dünyaya “demokrasi “ adı altında pazarlanıyor.

TRUMP = CYRUS

2018... İsrail ve evanjelistlerde Trump ve Cyrus paralellemeleri kuruluyor. Hatta büyükelçiliğin Kudüs’e taşınması şerefine Trump ve Cyrus’un resimlerinin olduğu hatıra paralar bile basılmış. Cyrus kim mi? Cyrus (Sayrus) Pers İmparatoru. Bu Sayrus Yahudilerin meşhur Kudüs sürgünü sonrasında dönmelerine izin veriyor. Aynı zamanda da 2. Süleyman tapınağını inşa ettiriyor. Yahudi değil ama İsrail/Yahudi tarihinin büyük kahramanı. Anlaşılan o ki Trump, Cyrus olmak istiyor.

MEDİNE VESİKASI VE HZ.MUHAMMED

Amerika’nın Müslümanları diz çöktürme çabasının merkezinde İsrail ittifakı var. Buna burada direnemezsek sonrası tufan ki ne tufan!.. Müslümanlar olarak bizim burada kapı gibi bir Medine Vesikası örneğimiz var. Yahudilerin her türlü haklarını teminat altına alan bir Peygamberimiz var. Bunları gündeme getirmenin vakti olduğuna inanıyorum.

...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Nükleer silahların gölgesinde 13 Nisan 2024 | 101 Okunma Düşünce tarzını değiştirmek 06 Nisan 2024 | 259 Okunma İsrail ordusunun yabancı askerleri 30 Mart 2024 | 373 Okunma İstanbul’un geleceği Türkiye’nin geleceği demek 23 Mart 2024 | 201 Okunma Türkiye’yi taşıyacak düşünce kapasitesi nasıl gelişir? 16 Mart 2024 | 165 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar