Survivor’da başörtülü yarışmacı olacak mı?

Bu durum beni şaşırtsa da hoşuma gitmiyor değil. İki kuşağın  farklı yorumları  ortaya enteresan tablonun çıkmasına sebep oluyor.Orta kuşağın gençlerle Survivor tartışmasına...

Bu durum beni şaşırtsa da hoşuma gitmiyor değil. İki kuşağın  farklı yorumları  ortaya enteresan tablonun çıkmasına sebep oluyor.

Orta kuşağın gençlerle Survivor tartışmasına şahit olanınız var mı bilmiyorum ama inanın televizyondaki yorumculardan çok daha renkli  görüntüler ortaya çıkıyor.

Acun Ilıcalı’ya önümüzdeki dönem bu durumu değerlendirmesini öneririm.

Geçtiğimiz yıllarda ülke olarak zor günler geçirdiğimiz zamanlarda dahi izlenme rekorları kıran Survivor’da insanları çeken nedir çözemedim ama acayip merak ettiğim bir şey var; programa yarışmacı olarak katılmak isteyen gönüllülerin içinde başörtülü olan oldu mu?

Olduysa veya olursa yarışmanın formatına ters düştüğünü düşünür mü  Ilıcalı ?

Bu soruyu ne Acun Ilıcalı’yı zor durumda bırakmak ne de başka bir art niyetle soruyorum.  Kendisini şahsen tanımasam da hiçbir zaman bir ayrımcılık yapacağını düşünmem.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hatice Cengiz Suudi Arabistan’a gitmeye cesaret edebilir mi? 05 Kasım 2018 | 7.720 Okunma Çağla Şikel ve Arda Turan’la ilgili önerim… 13 Ekim 2018 | 3.995 Okunma İrem Derici yalnız değil… 09 Ekim 2018 | 3.356 Okunma Engellilikte cinsel eğitim ve mahremiyet 04 Ekim 2018 | 4.340 Okunma Gündeş Zarrab 27 Eylül 2018 | 5.461 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar