Seni tanımamıza izin verir misin?

Bundan üç yıl kadar önce Engelliler Sarayı’nı ziyarete gelmişti, Ertuğrul Özkök. Resim sınıfında işitme ve zihinsel engelli bir gencin yaptığı resmi satın almış ve övgüyle...

Bundan üç yıl kadar önce Engelliler Sarayı’nı ziyarete gelmişti, Ertuğrul Özkök. Resim sınıfında işitme ve zihinsel engelli bir gencin yaptığı resmi satın almış ve övgüyle instagramhesabından paylaşmıştı. Yaptığı resmi birinin beğenmesine çok sevinen Serkan’ın şu sözlerini hiç unutmadım; “Yaptığımı anlayan ve takdir eden birileri var, çok mutluyum.” 

Ülkemizin her köşesinde yaptığının anlaşılmasını bekleyen yeteneklilerimizin olduğuna şüphem yok. Onlar için ne yapabiliriz diye düşünürken ülkemizinünlüsanatçılarından AhmetGüneştekin’le tanışma fırsatı buldum. Kendisi, müthiş bir ressam olmanın yanı sıra mütevazı bir insan.

 

Ahmet Bey, İSMEK’inyılsonu sergisine katılmıştı. Sergiyi birlikte gezdik. Bir sergiyi sanatçıyla birlikte gezmenin ne anlama geldiğini o gün öğrendim.

 

Ben sergideki ürünleri ve eserlerin sahiplerine teşekkür ettim, Ahmet Bey ise ilgisi dahilindeki ürünlere ve eserlere yurt içi ve yurt dışı sergilerinde yer vererek dünya çapında tanıtılmalarını sağladı.

 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hatice Cengiz Suudi Arabistan’a gitmeye cesaret edebilir mi? 05 Kasım 2018 | 7.721 Okunma Çağla Şikel ve Arda Turan’la ilgili önerim… 13 Ekim 2018 | 3.995 Okunma İrem Derici yalnız değil… 09 Ekim 2018 | 3.359 Okunma Engellilikte cinsel eğitim ve mahremiyet 04 Ekim 2018 | 4.345 Okunma Gündeş Zarrab 27 Eylül 2018 | 5.463 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar