Kılıçdaroğlu, donla denize girseydi yine halkın adamı olacak mıydı?

Atlet ve don erkekler için iç giyimdir. Atlete tişört muamelesi yapılması bu gerçeği değiştirmez.  Belki ailemde tanık olmadığım için bir erkeğin aile içi bile olsa sofraya – masaya atletle...

Atlet ve don erkekler için iç giyimdir. Atlete tişört muamelesi yapılması bu gerçeği değiştirmez.  Belki ailemde tanık olmadığım için bir erkeğin aile içi bile olsa sofraya – masaya atletle oturmasını hoş bulmam.

Bir Türk erkeği aile sofrasına atletiyle oturur  ama asla misafirinin karşısına çıkmaz. Bir siyasi parti lideri de  dört duvar arasında istediği gibi yaşayabilir ama fotoğrafla dahi olsa halkının karşısına çıkmamalıydı.

CHP’li arkadaşlar  maalesef bir fotoğraf karesiyle koskoca Adalet yürüyüşünü hiç etmiştir. CHP’nin, önce kendi liderine bir reklam yıldızı muamelesi yapmaktan ve “Reklamın iyisi kötüsü olmaz” yaklaşımından vazgeçmesi lazımdır.

Samimi olarak ‘atletli fotoğraf’ ile halk adamı imajı vereceğini düşünenlere bir sorum olacak; Kılıçdaroğlu, donla denize girseydi yine halk adamı olacak mıydı? Zira halkımız beyaz donla denize girmeyi çok seviyor.

Ersoy Dede haklı “Kimseyi yemeyin Ertuğrul Bey.”

Ertuğrul  Özkök’ün’, Kılıçdaroğlu’nun atletli fotoğrafını  destekleyen yazısına istinaden Ersoy  Dede “… Verebiliyorsan kendi atletli fotoğrafını ver” çağrısı yapmıştı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hatice Cengiz Suudi Arabistan’a gitmeye cesaret edebilir mi? 05 Kasım 2018 | 7.721 Okunma Çağla Şikel ve Arda Turan’la ilgili önerim… 13 Ekim 2018 | 3.996 Okunma İrem Derici yalnız değil… 09 Ekim 2018 | 3.361 Okunma Engellilikte cinsel eğitim ve mahremiyet 04 Ekim 2018 | 4.347 Okunma Gündeş Zarrab 27 Eylül 2018 | 5.464 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar