“Kahrolsun İsrail!” demeyeceğim…

Bu arada Kudüs konuşmasında dikkatimi çeken bir husus Trump’un beden dili oldu. Trump’u sessiz izlediğiniz zaman asla dünyayı ayağa kaldıracak bir meseleyi konuştuğunu anlamak çok zor.Baş hafif sağa eğik...

Bu arada Kudüs konuşmasında dikkatimi çeken bir husus Trump’un beden dili oldu. Trump’u sessiz izlediğiniz zaman asla dünyayı ayağa kaldıracak bir meseleyi konuştuğunu anlamak çok zor.

Baş hafif sağa eğik, gözler kısık, el hareketleri naif, dudaklar adeta “öpücem seni” edasında, tuhaf kıvırmalar vs. 

Bu hususu beden dili uzmanlarına bırakıyor ve yapacakları değerlendirmeyi merakla bekliyorum.

Kudüs’ün, Filistinli Müslümanların ve tüm dünya Müslümanlarının Trump için bir şey ifade ettiğini zannetmiyorum.

Bizim yanlışımız, Amerika veya İsrail’de olan/olacak olan yönetim değişikliklerinden medet ummak.  Dünya barışının onlar için bir anlamı olduğuna inanmak. 

Dünyada plan kurucular var ve her şey onların istediği gibi oluyor.  Planlarını bozmak isteyenleri hizaya nasıl getireceklerini de çok iyi biliyorlar. İsimler üzerinden değil hedefleri üzerinden ülke yönetiyorlar. Dış politikalarını iç politikadaki muhalefetin dışında tutmayı başarabiliyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hatice Cengiz Suudi Arabistan’a gitmeye cesaret edebilir mi? 05 Kasım 2018 | 7.720 Okunma Çağla Şikel ve Arda Turan’la ilgili önerim… 13 Ekim 2018 | 3.995 Okunma İrem Derici yalnız değil… 09 Ekim 2018 | 3.356 Okunma Engellilikte cinsel eğitim ve mahremiyet 04 Ekim 2018 | 4.340 Okunma Gündeş Zarrab 27 Eylül 2018 | 5.461 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar