İyi ki varsın R. Tayyip Erdoğan!

Allah’a seslenmeye utandığım böyle zamanlarda zulme uğrayanlar sırf Müslüman diye İslam ülkelerinin liderlerine seslenmeye lüzum görmüyorum artık. “Vicdan sahipleri” için mazlumun mensup olduğu...

Allah’a seslenmeye utandığım böyle zamanlarda zulme uğrayanlar sırf Müslüman diye İslam ülkelerinin liderlerine seslenmeye lüzum görmüyorum artık.

 “Vicdan sahipleri” için mazlumun mensup olduğu dinin herhangi bir önemi varsa, o zaman yansın dünya!

Kendi ülkesindeki çocukların refahı için başka ülkelerde yaşayan masum çocukların katledilmesine seyirci kalan siyasetçilere; Suriyeli Aylan bebeğin fotoğrafına “En etkileyici fotoğraf ödülü” verip, başka Aylan bebekler için stratejilerinden vazgeçmeyenlere Arakanlı çocuk ne ifade edebilir?

Budist rahipler, IŞİD’li Müslümanlar ve din, mezhep vs. bahane ederek zulüm yapanlar bana çok önemli bir şey öğretti. “Kahrolsun ……” ile başlayan sloganlarımız yerine “Kahrolsun vicdandan yoksun insanlar!” şeklinde haykırmamız lazım. Zira zulüm sahiplerinin tek ortak özelliği vicdansızlıktır.

Dilimizde ZULÜM nasıl tanımlanıyor biliyor musunuz? Güçlü bir kimsenin yasaya ve vicdana aykırı olarak başkasına yaptığı kötü, acımasız, kıyıcı davranış, işkence.

O vakit, vicdan sahibi insanların güçlü olmasını temenni etme vaktidir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hatice Cengiz Suudi Arabistan’a gitmeye cesaret edebilir mi? 05 Kasım 2018 | 7.721 Okunma Çağla Şikel ve Arda Turan’la ilgili önerim… 13 Ekim 2018 | 3.995 Okunma İrem Derici yalnız değil… 09 Ekim 2018 | 3.359 Okunma Engellilikte cinsel eğitim ve mahremiyet 04 Ekim 2018 | 4.345 Okunma Gündeş Zarrab 27 Eylül 2018 | 5.463 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar