İftar davetleri mi, sahur davetleri mi?

Bu hafta sizler için güzellikler hazırladık yine. İftar ve sahur sofralarını  konuşacağız.Elif Neşe, benim ilgimi çok çeken sahur sofraları  detaylarıyla ilgili bilgi verecek. Esra Seziş...

Bu hafta sizler için güzellikler hazırladık yine. İftar ve sahur sofralarını  konuşacağız.

Elif Neşe, benim ilgimi çok çeken sahur sofraları  detaylarıyla ilgili bilgi verecek. Esra Seziş Kığılı, iftar davetleri için önerilerde bulunacak.

Son yıllarda sahur davetlerinin neredeyse iftar davetlerine rakip olduğunu yazmıştım. Şahsen gerek davet sahibi gerek davetliler açısından çok mantıklı bir uygulama olduğunu düşünüyorum.

Gerekçelerimi yazayım; öncelikle davet sahibiyseniz, yorgun olarak yemek hazırlamak ve aç karnına sunum yapmak zorunda kalmazsınız. Sahur yemekleri hafif olacağından yapacağınız hazırlıklar da kolay olur.

Davetliyseniz de büyükşehirde yaşıyorsanız trafik sorunu yaşama gibi bir derdiniz olmaz. İftarı yapmış olduğunuz için de çok yiyip rahatsız olma durumunuz olmaz.

Her iki taraf için ise ortak avantaj olarak; sahur davetleri, resmiyetten uzak olacağı için daha eğlenceli olacaktır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hatice Cengiz Suudi Arabistan’a gitmeye cesaret edebilir mi? 05 Kasım 2018 | 7.721 Okunma Çağla Şikel ve Arda Turan’la ilgili önerim… 13 Ekim 2018 | 3.996 Okunma İrem Derici yalnız değil… 09 Ekim 2018 | 3.362 Okunma Engellilikte cinsel eğitim ve mahremiyet 04 Ekim 2018 | 4.348 Okunma Gündeş Zarrab 27 Eylül 2018 | 5.464 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar