Eren…

Dün yolcu ettik Eren’i… Maçka Merkez Camii “İyi ki varsın Eren!” demek için toplanan yüzlerce insanla doluydu. Maçka Belediye binası Türk Bayrağı ve “Eren Bülbül, Maçka seni...

Dün yolcu ettik Eren’i… Maçka Merkez Camii “İyi ki varsın Eren!” demek için toplanan yüzlerce insanla doluydu. Maçka Belediye binası Türk Bayrağı ve “Eren Bülbül, Maçka seni unutmayacak!” pankartı ile kaplanmıştı. Eren’i sadece Maçka değil Türkiye unutmayacak.

Karadeniz’in yeşilliği içinden mavi mavi bakan gözlerini her zaman hatırlayacak Türkiye.

Köyümün yeşiline, kan yakışmıyor…

Eren’im…

Sen “Biri de çıkıp demiyor ki, EREN iyi ki varsın. ” dedin. Kim bilir, bir kişiye miydi mesajın ama milyonlar sana “İyi ki varsın” dedi. Sen nasıl bir sitem ettin ki, tüm Türkiye seni “İyi ki varsın Eren” diye uğurladı.  

Nasıl temiz bir yüreğin var ki, ne dilediysen Allah fazlasını verdi sana. Biliyor musun, çok az insana nasip olur böyle bir sevgiyi kazanmak. Bize, sevdiklerimize “İyi ki varsın” demeyi öğrettin. Kendi adıma sana söz veriyorum, varlığından mutlu olduğum insanlara artık “İyi ki varsın” diyeceğim.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hatice Cengiz Suudi Arabistan’a gitmeye cesaret edebilir mi? 05 Kasım 2018 | 7.720 Okunma Çağla Şikel ve Arda Turan’la ilgili önerim… 13 Ekim 2018 | 3.995 Okunma İrem Derici yalnız değil… 09 Ekim 2018 | 3.356 Okunma Engellilikte cinsel eğitim ve mahremiyet 04 Ekim 2018 | 4.340 Okunma Gündeş Zarrab 27 Eylül 2018 | 5.461 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar