Beyler bu kadar zor mu anlamak?

Okur şöyle diyor; “Yazınızla ilgili iki konuya değinmek istiyorum müsaadenizle: Birincisi, siteyi kuran adam, kadının talebinden bahsederek bir çözüm bulmaya çalışmış gelen talebe. 45 yaşındaki...

Okur şöyle diyor; Yazınızla ilgili iki konuya değinmek istiyorum müsaadenizle: Birincisi, siteyi kuran adam, kadının talebinden bahsederek bir çözüm bulmaya çalışmış gelen talebe. 45 yaşındaki kadın eş bulamamaktan şikâyet etmiş çünkü dikkat ederseniz. Orada konu bekâret vs değil. Evlenmek isteyen ama uygun eş bulamayan kadınların bekâr ölmesi mi daha iyi yoksa ikinci eş olarak, bu sayede çocuk sahibi olarak hayatlarını devam ettirmeleri mi? Allah'a sorsaydınız size ne cevap verirdi? İkinci olarak, bir arkadaşınızın patronundan bahsetmişsiniz ve tehlikeye dikkat çekmişsiniz. Dürüstçe olmalı demişsiniz, katılıyorum. Bu patronun ve çocuklarının durumu için çözüm öneriniz nedir, ne yapılırsa sorun olmaktan çıkar?”

Öncelikle belirteyim; İkinci eş bulmak için kurulan sitenin mantığına karşı olmakla birlikte kapatılmasını da doğru buluyorum.

 

İlgili yazımda şikâyetçi olduğum hususu sanırım anlatamadım. Kaç yaşında olursa olsun bir kadının evliliği sevgi ve aşk üzerine yapması gerekliliğini savunuyorum. Belli bir yaşa gelmiş kadının bekârlığının bir acziyet olarak sunulmasına karşıyım.

 

Kadınlar için “ideal evlilik yaşı” tespit edip bu yaşı geçenler için oluşturulan ikinci eş olma gibi bir formülü reddediyorum ve reddedeceğim.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hatice Cengiz Suudi Arabistan’a gitmeye cesaret edebilir mi? 05 Kasım 2018 | 7.721 Okunma Çağla Şikel ve Arda Turan’la ilgili önerim… 13 Ekim 2018 | 3.996 Okunma İrem Derici yalnız değil… 09 Ekim 2018 | 3.361 Okunma Engellilikte cinsel eğitim ve mahremiyet 04 Ekim 2018 | 4.347 Okunma Gündeş Zarrab 27 Eylül 2018 | 5.464 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar