Atatürk’ü paylaşamayanlara &  Savaş isteyenlere

Nuray ve Kevser, “Atatürk iyi bir askerdi ama insanlar bana Atatürkçülük adına zulmediyorsa benden Atatürk’ü sevmemi bekleyemezsiniz. Özgür olduğumuz hak ve özgürlüklerimizin kısıtlanmadığı...

Nuray ve Kevser, “Atatürk iyi bir askerdi ama insanlar bana Atatürkçülük adına zulmediyorsa benden Atatürk’ü sevmemi bekleyemezsiniz. Özgür olduğumuz hak ve özgürlüklerimizin kısıtlanmadığı bir sistem istiyoruz.” demişlerdi.

Altaylı’nın, Nuray’a yönelttiği “Senin rejimden istediğin ne?” sorusuna “Başörtümle birlikte sosyal hayatta var olmak istiyorum.” demişti.

Yıl 2017… Nuray ve Kevser’in başörtüleriyle sosyal alanda var olmalarının önünde engel yok. Hak ve özgürlüklerinde sorun yok.

Şahsen, bugün de dünle aynı düşüncedeler mi diye merak ediyorum. (Aslında Fatih Bey o kızları bulup tekrar programa davet etse muhteşem olurdu).

Neden bu kızlarımızın düşüncelerini merak ettiğimi de izah edeyim.

Farkındaysanız ülkemizde hangi parti iktidarsa, milletçe onun temsil ettiği misyondan uzaklaşıyoruz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hatice Cengiz Suudi Arabistan’a gitmeye cesaret edebilir mi? 05 Kasım 2018 | 7.720 Okunma Çağla Şikel ve Arda Turan’la ilgili önerim… 13 Ekim 2018 | 3.995 Okunma İrem Derici yalnız değil… 09 Ekim 2018 | 3.356 Okunma Engellilikte cinsel eğitim ve mahremiyet 04 Ekim 2018 | 4.340 Okunma Gündeş Zarrab 27 Eylül 2018 | 5.461 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar