Birileri Tayyip Bey adına, birileri Allah adına racon kesiyor…

Benim milletimle, partimle paylaşacağım bir düşünce, bir teklifim varsa bunun yolları bellidir. Kimsenin racon kesmesine de ihtiyacım yoktur. Eğer racon kesilecekse bu raconu bizzat kendim keserim bu da böyle biline.” sözleri hem...

Benim milletimle, partimle paylaşacağım bir düşünce, bir teklifim varsa bunun yolları bellidir. Kimsenin racon kesmesine de ihtiyacım yoktur. Eğer racon kesilecekse bu raconu bizzat kendim keserim bu da böyle biline.” sözleri hem “Kast edilen kişiler kim?” sorusunu gündeme getirdi hem de “Cumhurbaşkanı racon keser mi?” itirazlarını.

Valla benim çok hoşuma gitti bu “kendi raconumu kendim keserim tepkisi”. Zira bazı köşe yazarlarının tam olarak yaptığı bu. Kimse üstüne alınmıyor ama hiç şüphem yok Tayyip Bey daha açık ve daha net konuşacaktır.

Yalnız, gerek bazı köşe yazarlarının gerekse bazı Ak Partililerin, Tayyip Bey adına racon kesmesinin ve bunu yaparken de birçok insanın mağdur olmasına, gönüllerinin kırılmasına sebep olmasının en büyük nedenlerinden biri bu kişilerin kestikleri raconun değer bulması ve ödüllendirilmeleridir.

Racon kesme tabirini çok sevmemin nedenlerinden biri de şudur;

Ülkemizde Cumhurbaşkanı adına racon kesen sadece köşe yazarları ve siyasetçiler değil elbette.

Uzun zamandır muhafazakâr kadınlarla hocaları karşı karşıya getiren durum da birilerinin Allah adına racon kesmesinden kaynaklanmıyor mu?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hatice Cengiz Suudi Arabistan’a gitmeye cesaret edebilir mi? 05 Kasım 2018 | 7.721 Okunma Çağla Şikel ve Arda Turan’la ilgili önerim… 13 Ekim 2018 | 3.996 Okunma İrem Derici yalnız değil… 09 Ekim 2018 | 3.361 Okunma Engellilikte cinsel eğitim ve mahremiyet 04 Ekim 2018 | 4.347 Okunma Gündeş Zarrab 27 Eylül 2018 | 5.464 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar