Vatan sevgimi kimseye sorgulatmam!

Sadece yakışıklılığına güvenmedi, kendini sürekli geliştirdi. 6 Nisan’da vizyona girecek filmi ‘Can Feda’ öncesinde buluştuk Burak Özçivit’le. Vatan sevgisini, başarıya ulaşma...

Sadece yakışıklılığına güvenmedi, kendini sürekli geliştirdi. 6 Nisan’da vizyona girecek filmi ‘Can Feda’ öncesinde buluştuk Burak Özçivit’le. Vatan sevgisini, başarıya ulaşma kriterlerini, bir de “Onun pilavı gibisi yok” dediği karısı Fahriye Evcen’le ilişkisini anlattı.

Evet yakışıklı. Gittiği her yerde izdiham yaratacak kadar... Yaşından beklenmeyecek bir olgunluğu var. Mutlu bir evliliği de... Kendine yatırım yapan, canla başla çalışan biri. 70’ten fazla ülkede, başta ‘Muhteşem Yüzyıl’ olmak üzere dizileri oynuyor. Bu ülkelerden birinde, Burak Özçivit’in arkadaşı olduğunuzu söyleyince akan sular duruyor! Ailesi üç kuşaktır kebapçı. Burak da onların “İlle de kebap!” diye tutturmayan torunları. Yemekle arası çok iyi değil. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğrafçılık bölümünde okumuş, mankenlik yapmış, şu anda oyunculuk yapıyor, yönetmenliğe de göz kırpıyor.
Önümüzdeki hafta vizyona girecek sinema filminin adı ‘Can Feda’. Kerem Bursin’le başrolü paylaşıyor. Bence bir oyuncu her şeyi oynar, eşkıyayı da, eşcinseli de, askeri de... Nitekim Burak Özçivit de, “Vatan sevgimi kimseye sorgulatmam!” diyor.


Fotoğraflar :Cem TALU

Bir erkeğin bu kadar yakışıklı olması sinir bozucu değil mi?

- Ne diyeyim şimdi ben buna? Öyle bakmıyorum hayata. Baksaydım bu noktaya gelemezdim. İnsanın fiziği bir artı olabilir ama mutlaka başka şeylerinin de olması gerek. Akıl gibi, zekâ gibi, yetenek gibi, beceri gibi, mesleğine tutkuyla bağlı olmak gibi... Ben de o şeyler için epey kafa patlattım.

Tabii ki sadece yakışıklı değilsin. Viyana’da çekilen o videoyu izledim. Akıl alır gibi değil! Bir anlatsana orada yaşadıklarınızı...

- İtiraf ediyorum biz de şaşırdık! Karı-koca tatile gitmişiz, kuşlar gibi özgürüz, hafifiz, mutluyuz. Tatil psikolojisiyle kaldığımız otelin balkonunda bir selfie çektik. Arkamızdaki meydanın oranın en ünlü meydanı olduğunu bilmeden... Sonra dışarı dolaşmaya çıktık. Birkaç saat sonra otele döndük. Bir de baktık ki yollar kapanmış, bir izdiham, bir insan seli... Meydan polis dolu. “Allah Allah, bir gece önce yılbaşıydı, bu kadar kalabalık değildi! Bir şey var herhalde, ne oluyor acaba?” dedik. Otel çalışanlarını aradık, ön kapıyı kapatmışlar, “Arka kapıdan gelin” dediler. Bizi arkadan aldılar, odamıza çıktık.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ne kadar kaçarsak kaçalım bir gün kendimizi annemize benzerken buluruz! 15 Eylül 2019 | 669 Okunma Bugün vizyona giren ‘Kız Kardeşler’ filminin yönetmeni Emin Alper: Erkekler, kadınları dizginleyemediklerini anladıkları noktada onları öldürüyorlar! 13 Eylül 2019 | 223 Okunma Hepimize örnek olsun 12 Eylül 2019 | 330 Okunma Yazıklar olsun! Masum bir can daha gitti 11 Eylül 2019 | 156 Okunma Rap’çiler susmadılar! 10 Eylül 2019 | 488 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar