Van'da onlarca erkek çocuğu istismar eden bir öğretmen daha

Çok haklısınız... Biliyorum artık yüreğiniz kaldırmıyor.Ama yapacak bir şey yok.Gerçekten yok.Bu rezaletler, bu ülkede yaşanıyor.Bizim vazifemiz de bunları yazmak.YİBO, Van’ın bir ilçesinde...

Çok haklısınız...

Biliyorum artık yüreğiniz kaldırmıyor.

Ama yapacak bir şey yok.

Gerçekten yok.

Bu rezaletler, bu ülkede yaşanıyor.

Bizim vazifemiz de bunları yazmak.

YİBO, Van’ın bir ilçesinde, devlete bağlı bir yatılı okul. Fakir, köylü çocuklarının eğitim gördüğü bir kurum. Bu okula, 2016’da kendi isteğiyle bir Türkçe öğretmeni atanıyor: Hayrettin K.

Hayrettin K., her seferinde, birlikte gece nöbetine kaldıkları öğretmen arkadaşlarını evlerine yollayıp yurtta tek denetmen olarak kalıyor. Ve her nöbetinde, etrafına topladığı erkek çocuklara porno filmler izlettiriyor. O sırada da çocukların bedenlerine dokunup istismar ediyor.

Yetmiyor!

Tehdit ederek korkuttuğu çocukları odasına çağırarak istismar etmeye devam ediyor. İğrençliğin boyutu maalesef sadece dokunuşlarla sınırlı kalmıyor, oral sekse, fiili livataya kadar varıyor.

Okul müdürü ve bazı öğretmenler, Hayrettin K.’nın erkek çocuklarla kurmaya çalıştığı yakınlıktan şüpheleniyorlar. Önlem almaya çalışıyorlar. Ama erkek çocuklarına duyduğu normal olmayan bu ilginin önüne geçemiyorlar.

Okul müdürü, Hayrettin K.’nın önceki okul yönetimiyle görüşüyor ve benzer sebeplerden şüphelenildiği için başka okula gönderildiği ortaya çıkıyor. Okul yönetimi durumu savcılığa bildiriyor ve bu toplu cinsel istismar vakası ortaya çıkıyor.

Avukat Müjde Tozbey, bu davanın müdahil avukatı. Sorularıma verdiği yanıtlar beni sarstı ve midemi bulandırdı. En korkuncu da bu sapkın öğretmenin serbest kalma ihtimali. Serbest kalmaması ve hak ettiği cezayı alması dileğiyle...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ne kadar kaçarsak kaçalım bir gün kendimizi annemize benzerken buluruz! 15 Eylül 2019 | 669 Okunma Bugün vizyona giren ‘Kız Kardeşler’ filminin yönetmeni Emin Alper: Erkekler, kadınları dizginleyemediklerini anladıkları noktada onları öldürüyorlar! 13 Eylül 2019 | 223 Okunma Hepimize örnek olsun 12 Eylül 2019 | 330 Okunma Yazıklar olsun! Masum bir can daha gitti 11 Eylül 2019 | 157 Okunma Rap’çiler susmadılar! 10 Eylül 2019 | 488 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar