Sosyal medya kahramanı Aslı Kızmaz: Hamileyken Instagram’a bikinili fotoğrafımı koydum patladı!

ASLI Kızmaz... Dümdüz. Olduğu gibi. Kendisi gibi bir kadın. Dibine kadar samimi. “Ben bir başarı öyküsüyüm!” gibi dolaşmıyor ortalıkta.

Hiçbir şeyi çok abartmıyor. “Dan dun” her şeyi söylüyor. Oyuncu İlker Kızmaz’ın eşi, minik Naz’ın annesi. Aslı Kızmaz, bir sosyal medya kahramanı. Hem fenomen hem influencer. Ayrıca bir “dijital içerik ajansı” var. Markalara ya da kişilere projeler üretiyor. Ama ne iş yapıyorsun dendiğinde bir kalıba sokulmak istemiyor. Daha yeni çok baskı yapan ‘Benden Ne Olur’ diye bir kitap yazdı. O kitap beyazperdeye uyarlanacak, sinema filmi olacak. Kitap iyi, eğlenceli. Ama eşi ve kızıyla bu bayramda İtalya’ya yaptığı karavan tatili enfes!

 Sen sosyal medya sihirbazısın! Sadece güzel fotoğraflar değil, çok sıkı içerikler de paylaşıyorsun. Yaptığın işi nasıl tanımlıyorsun? Sen nesin?

(Gülüyor) Şahane soru! Son dönemde en sık karşılaştığım soru: “Sen nesin Aslı? Ünlü karısı mı? İş kadını mı? Sosyal medya ünlüsü mü? Yazar da mı oldun şimdi?” Cevap veriyorum: 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ne kadar kaçarsak kaçalım bir gün kendimizi annemize benzerken buluruz! 15 Eylül 2019 | 669 Okunma Bugün vizyona giren ‘Kız Kardeşler’ filminin yönetmeni Emin Alper: Erkekler, kadınları dizginleyemediklerini anladıkları noktada onları öldürüyorlar! 13 Eylül 2019 | 223 Okunma Hepimize örnek olsun 12 Eylül 2019 | 330 Okunma Yazıklar olsun! Masum bir can daha gitti 11 Eylül 2019 | 157 Okunma Rap’çiler susmadılar! 10 Eylül 2019 | 488 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar