Sağım-solum önüm-arkam transta!

Kitabın adı "Kişisel Gerilim." İsmi görünce "Kişisel Gelişim" okudum önce!!!Sonra dank etti.Güldüm.Kitap, ismi gibi evlere şenlik.Yazarı da öyle.İdil Hazan KohenZeki, fırlama, esprili...Bence, kitap ikinci bir "Kocan...

Kitabın adı "Kişisel Gerilim."

İsmi görünce "Kişisel
Gelişim" okudum önce!!!
Sonra dank etti.
Güldüm.
Kitap, ismi gibi evlere şenlik.
Yazarı da öyle.
İdil Hazan Kohen
Zeki, fırlama, esprili...
Bence, kitap ikinci bir "Kocan Kadar Konuş" vakası. Öykü ve yarattığı kahraman Dila, filmi çekilecek, dizisi yapılacak bir iş. Zaten birileri çoktan teklif etmiş.
Hazan, Bilkent İşletme mezunu. Marka yöneticiliği yapmış. Aynı zamanda seramikle uğraşıyor. Eserleri bienal ve karma sergilerde sergilenmiş. Bir sürü ödülü var. Lisanslı tenis oyuncusu, yelken sporcusu ve kayak yarışçısı. Bir tek yogayı beceremiyor!!!!
Gelin kitabın öyküsünü ondan dinleyelim...

Nereden esti, kişisel gelişim parodisini kitap yapmak?
- Biz kadınlar modayı seviyoruz. Moda diye şişme montların içine girip Michelin adam gibi de geziyoruz, olmadık hallere giriyoruz... Bir süredir dünyayı kasıp kavuran en son trend ise "çoktan seçmeli kişisel gelişim teknikleri." Etrafımdaki 5 kişiden 3'ü ya kitabını okuyor, ya eğitimini veriyor ya da kursuna gidiyor. Anlayacağınız sağım, solum, önüm, arkam transta! Bense spiritüel ıstıraptayım! En son bir arkadaşım saç rengi için "Bir meleklerime danışayım" dedi ve ben de film koptu. Yine abarttık, moda diye suyunu çıkarttık. Olay tam bir parodiye dönüştü, bana da kitabını yazıp sahneye koymak kaldı!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ne kadar kaçarsak kaçalım bir gün kendimizi annemize benzerken buluruz! 15 Eylül 2019 | 669 Okunma Bugün vizyona giren ‘Kız Kardeşler’ filminin yönetmeni Emin Alper: Erkekler, kadınları dizginleyemediklerini anladıkları noktada onları öldürüyorlar! 13 Eylül 2019 | 227 Okunma Hepimize örnek olsun 12 Eylül 2019 | 333 Okunma Yazıklar olsun! Masum bir can daha gitti 11 Eylül 2019 | 161 Okunma Rap’çiler susmadılar! 10 Eylül 2019 | 493 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar