Manisa’daki hamile kadını döven herif hâlâ serbest!

NERESİNDEN tutayım bilemiyorum. Çünkü neresinden tutsam elimde kalıyor. Dağılıp gidiyor. Böyle rezalet olur mu? Hamile bir kadının hiç mi hatırı yok bu ülkede? Kadınların yok da... Hamilelerin...

NERESİNDEN tutayım bilemiyorum.

Çünkü neresinden tutsam elimde kalıyor.

Dağılıp gidiyor.

Böyle rezalet olur mu?

Hamile bir kadının hiç mi hatırı yok bu ülkede?

Kadınların yok da...

Hamilelerin var zannediyordum!

“Doğurun doğurun!” diye ortalığı velveye verenler, “Üçten aşağı olmaz!” diyenler nerede...

Siz anladınız, Manisa’daki spor yaparken hamile kadına tekme atan heriften, pardon (öküzlerden özür dileyerek) öküzden söz ediyorum!!!

İnanabiliyor musunuz, bu dava geçen hafta görüldü ve yine ertelendi.

Yine sürüncemede kaldı.

Yine öküz tutuksuz!

Bunun neyini araştırıyorlar Allah aşkına, dövmüş kadını parkta!

Polis yakalamış adamı...

Suçu ortada işte...

Hamile kadına karşı şiddet uygulamış ve nefret suçu işlemiş. Kafadan kadınlara karşı. Kadınların sokağa çıkmasına karşı. Hamilelere karşı. “Dolaşma buralarda!”diye dövmüş.

Unutmuş olabilirsiniz, o kadar çok böyle olay oluyor ki ve nedense üzerinden o kadar zaman geçiyor ki, olay gürültüyü gidiyor.

Suçlular cezaların çeksin!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ne kadar kaçarsak kaçalım bir gün kendimizi annemize benzerken buluruz! 15 Eylül 2019 | 669 Okunma Bugün vizyona giren ‘Kız Kardeşler’ filminin yönetmeni Emin Alper: Erkekler, kadınları dizginleyemediklerini anladıkları noktada onları öldürüyorlar! 13 Eylül 2019 | 226 Okunma Hepimize örnek olsun 12 Eylül 2019 | 331 Okunma Yazıklar olsun! Masum bir can daha gitti 11 Eylül 2019 | 158 Okunma Rap’çiler susmadılar! 10 Eylül 2019 | 490 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar