İyilik bulaşıcıdır bulaştı!

Yaşasın! Şahane bir haber aldım. Çok çok sevindim. Demin Gaye Dağdelen aradı. Gaye ve oğlu Sayhan, 57. ‘Yarım Kalan Hayatlar’dı, bir ay önce haberlerini yaptım.Hatırlayacaksınız, Sayhan, 14...

Yaşasın! Şahane bir haber aldım. Çok çok sevindim. Demin Gaye Dağdelen aradı. Gaye ve oğlu Sayhan, 57. ‘Yarım Kalan Hayatlar’dı, bir ay önce haberlerini yaptım.

Hatırlayacaksınız, Sayhan, 14 yaşındayken ayrılmak isteyen kız arkadaşına sevgisini kanıtlamak için 4. kattan atladı. Betona çarptı. Beyin kanaması geçirdi. Konuşma merkezi zedelendi. Artık yürüyemiyor, konuşamıyor. Onunla birlikte annesinin de hayatı bitti. Tam 9 senedir ana-oğul hayata tutunmak için mücadele veriyorlar. Çok zor şartlarda yaşıyorlar. En büyük sorunlarından biri de ulaşımdı.

Ben ‘Yarım Kalan Hayatlar’da bunları anlatmıştım. Dr. Bora Koç, ‘Yarım Kalan Hayatlar’ kapsamında bu ana-oğula destek olmuştu.

Şimdi daha da güzel bir şey oldu...

İyilik bulaştı!

Sayhan’ın hikâyesini okuyup etkilenen Meclis Başkanı Binali Yıldırım’ın ricasıyla “Sayhan’ın ulaşım probleminin çözülmesi için” konuya sahip çıkıldı ve İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener’e ricada bulunuldu.

Ve bu anne-oğula, sıkıntılarını gidermek için bir otomobil alındı. Ve otomobil kendilerine teslim edildi. Müthiş bir şey bu! Gazeteci olarak yaptığınız bir haberin güzelliklere vesile olması mutluluk verici. Bu anne-oğula destek veren, yüzlerine gülümseme yayılmasına sebep olan herkese milyon teşekkür!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ne kadar kaçarsak kaçalım bir gün kendimizi annemize benzerken buluruz! 15 Eylül 2019 | 668 Okunma Bugün vizyona giren ‘Kız Kardeşler’ filminin yönetmeni Emin Alper: Erkekler, kadınları dizginleyemediklerini anladıkları noktada onları öldürüyorlar! 13 Eylül 2019 | 221 Okunma Hepimize örnek olsun 12 Eylül 2019 | 325 Okunma Yazıklar olsun! Masum bir can daha gitti 11 Eylül 2019 | 152 Okunma Rap’çiler susmadılar! 10 Eylül 2019 | 486 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar