İstikrar dediğiniz bu mu

AKP'nin seçim kampanyasında kullandığı bir slogan var, Allah muhafaza, her gördüğümde tüylerim diken diken oluyor. İstikrar için AK Parti! Slogan bu.Bir de değişik versiyonu var: İstikrar sürsün...

AKP'nin seçim kampanyasında kullandığı bir slogan var, Allah muhafaza, her gördüğümde tüylerim diken diken oluyor.

İstikrar için AK Parti!
Slogan bu.
Bir de değişik versiyonu var:
İstikrar sürsün istiyorsanız, AK Parti’yi seçin!

DALGA GEÇİYORLAR DEĞİL Mİ?

Seçim söz konusu olunca, sallamak serbest demek ki!
Ama yine de bu insanları salak yerine koymak değil mi, hepimiz aynı ülkede yaşamıyor muyuz, hangi istikrardan bahsediyorlar Allah aşkına!
Ne istikrarı?
“İstikrar mezarda!” bile daha anlamlı bir slogan olabilirdi.

DURUMUMUZA BİR BAKALIM

Suriye’yle savaştık, savaşacağız.
Rusya’yla kafa kafaya gelmemiz an meselesi.
Bu kış kaloriferler yanacak mı, yanmayacak mı belli değil. Dolar şahlandıkça şahlanıyor. Fiyatları, zamları durdurabilene aşkolsun!
Siyasi değil, ciddi ekonomistler, Game of Thrones’un ikide bir tekrarlanan meşhur “Winter is coming-Kış geliyor!”u gibi durmadan “Kriz geliyor!” diyorlar.
Listesi poliste kayıtlı onlarca “canlı bomba”, turist kompozisyonunda memleketi geziyor. Ellişer, yüzer insan parçalıyorlar ama ülkenin başbakanı başka zaman asla aklına gelmeyen hukuktan söz ediyor, “Hukuk var” diyor, “Eylem yapmayan canlı bombayı tutuklayamayız!”
Bu durumda, bu ülkede hukuk sadece Cumhurbaşkanı, hükümet, AKP, polis ve bir de IŞİD için var oluyor, öyle mi? Bu mu istikrar! Sürdürülmek istenen istikrar bu mu? Sağlanacağı vaat edilen istikrar bu mu?!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ne kadar kaçarsak kaçalım bir gün kendimizi annemize benzerken buluruz! 15 Eylül 2019 | 669 Okunma Bugün vizyona giren ‘Kız Kardeşler’ filminin yönetmeni Emin Alper: Erkekler, kadınları dizginleyemediklerini anladıkları noktada onları öldürüyorlar! 13 Eylül 2019 | 227 Okunma Hepimize örnek olsun 12 Eylül 2019 | 331 Okunma Yazıklar olsun! Masum bir can daha gitti 11 Eylül 2019 | 159 Okunma Rap’çiler susmadılar! 10 Eylül 2019 | 490 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar