Çocuğum olsaydı iltica ederdim

Bir sürüsüne alıştık ama bazı saçmalıklar, "Yok artık daha neler!" dedirtiyor. Tahammülsüzlüğün böylesi insanı hayretlere gark ediyor! Alın size, Bahadır Baruter ve Özer Aydoğan hadisesi. Bir...

Bir sürüsüne alıştık ama bazı saçmalıklar, "Yok artık daha neler!" dedirtiyor.

Tahammülsüzlüğün böylesi insanı hayretlere gark ediyor!
Alın size, Bahadır Baruter ve Özer Aydoğan hadisesi. Bir karikatür yüzünden 11 ay yediler! Gerçi paraya çevrildi ama öyle ya da böyle suçlu ilan edildiler.
Bir AKP sempatizanı, eski Cumhurbaşkanı'nın teşrifatçısının eliyle 'top hareketi' yaptığına kanaat getirdi ve "Kapatın şu rezil dergiyi!" (Penguen'i kastediyor) diye savcılığa başvurdu ve savcı o talebini ciddiye aldı… Akıl alır gibi değil! Tuhaf olan şu: Suç duyurusunda bulunan o kişi, avukat ve savcı dışında böyle bir algı yok. Penguen dediğin dergiyi yüz binler okuyor, en ufak bu türden bir algı olsa, en azından biri, "Helal olsun abi! Nasıl da top hareketi yapmışsınız!" ya da "Oha çüşşş! Yakıştı mı size" demez mi?
Sosyal medya diye bir şey var… Tweet atmaz mı? Ekşi Sözlük'te yazmaz mı?
I ıh. Kimse böyle algılamamış. Çünkü teşrifatçı gerçekten ceketini ilikliyor. Ben hiç üşenmedim, ceket ilikleme fotoğrafları buldum, kararı siz verin… Zaten aşağıda okuyacaksınız, Baruter, "Eşcinselliğe hakaret bizim zekâmıza hakaret! Asla böyle bir ötekileştirme yapmayız. Ayrıca demode bir espri anlayışı" diyor. Sizi Bahadır Baruter'le baş başa bırakıyorum.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ne kadar kaçarsak kaçalım bir gün kendimizi annemize benzerken buluruz! 15 Eylül 2019 | 669 Okunma Bugün vizyona giren ‘Kız Kardeşler’ filminin yönetmeni Emin Alper: Erkekler, kadınları dizginleyemediklerini anladıkları noktada onları öldürüyorlar! 13 Eylül 2019 | 227 Okunma Hepimize örnek olsun 12 Eylül 2019 | 333 Okunma Yazıklar olsun! Masum bir can daha gitti 11 Eylül 2019 | 161 Okunma Rap’çiler susmadılar! 10 Eylül 2019 | 493 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar