Bizimki karşısındakini yok etmeye programlanmış bir aşktı

Semih Çalışkan, adını daha çoook duyacağımız parlak bir adam. İzzet Çapa'yla birlikte çalışıyor. ÇapaMarka’nın beyin takımından. Boğaziçili. Gerçi dokuz yılda...

Semih Çalışkan, adını daha çoook duyacağımız parlak bir adam. İzzet Çapa'yla birlikte çalışıyor.

ÇapaMarka’nın beyin takımından. Boğaziçili. Gerçi dokuz yılda bitirmiş ama olsun. O arada hep yazmış, çizmiş dergilerde, reklam ajanslarında. İlk romanı DexPlus’tan çıktı, değişik bir aşk hikâyesi.
Daha doğrusu, intikam hikâyesi.
Kendisinden büyük bir kadına âşık oluyor, sürekli aldatılıyor, büyük acılar çekiyor, ayrıldıktan sonra da sosyal medyada kendine ‘1barfilozofu’ ismiyle hesap açıyor.
Sinan’dan bir Okan yaratıyor.
Ve eski sevgilisini, Okan’a, yani kendisine yeniden âşık ediyor.
Sonra da uğruna büyük acılar çektiği kadının, kendisi için artık bir şey ifade etmediğini görünce bu sefer kesin olarak ayrılıyor.
Ve intikamını almış oluyor!
Bu arada kitap, sürpriz bir finalle bitiyor. Sinan karakteri yeniden âşık oluyor ama bu sefer bir kadına değil, erkeğe...
Semih Çalışkan, bir girişimci-yazar örneği.
Çünkü o sadece bir hikâye kurup roman yazmadı.
Gerisini de planladı. Bir süre sonra bu hikâyeyi bir film olarak, dizi olarak görürseniz şaşırmayın. Çünkü o sadece hayal kurmuyor, hayata geçirmek için de uğraşıyor.
Kitabın kapağını ‘Grinin Elli Tonu’ndan American Horror Story’ye birçok Hollywood yapımının afişlerine imzasını atmış Emrah Yücel’den rica ediyor, o da kırmıyor, yapıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ne kadar kaçarsak kaçalım bir gün kendimizi annemize benzerken buluruz! 15 Eylül 2019 | 669 Okunma Bugün vizyona giren ‘Kız Kardeşler’ filminin yönetmeni Emin Alper: Erkekler, kadınları dizginleyemediklerini anladıkları noktada onları öldürüyorlar! 13 Eylül 2019 | 227 Okunma Hepimize örnek olsun 12 Eylül 2019 | 331 Okunma Yazıklar olsun! Masum bir can daha gitti 11 Eylül 2019 | 159 Okunma Rap’çiler susmadılar! 10 Eylül 2019 | 490 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar