Anneler Günü’nde sizi Esra Akkaya ve Etiyopya’dan evlat edindiği beş yaşındaki Can Alex’le tanıştırıyorum! Ben Afrikalı bir Türküm!

Oyuncu Esra Akkaya’nın iki aylıkken Afrika’dan evlat edindiği Can Alex şimdi 5 yaşında. Bu harika anne-oğulun sevgi dolu macerasında hepimize ilham verecek çok şey var.Ben bayıldım bu ikiliye!Esra ve Can.Harika bir...

Oyuncu Esra Akkaya’nın iki aylıkken Afrika’dan evlat edindiği Can Alex şimdi 5 yaşında. Bu harika anne-oğulun sevgi dolu macerasında hepimize ilham verecek çok şey var.

Ben bayıldım bu ikiliye!
Esra ve Can.
Harika bir anne-oğul onlar.
Tanıştığıma nasıl mutlu oldum anlatamam. Her taraflarından sevgi akıyor. Bu ikili, insana çok iyi geliyor. Can, oyuncu annesi Esra Akkaya tarafından Etiyopya’dan evlat edinilmiş iki aylıkken. Şimdi 4.5 yaşında. Hikâyelerini aşağıda okuyacaksınız.
Can, sevildiğini bilen bir çocuk, bu da her halinden belli oluyor. Huzurlu ve mutlu.
Ve aman Allah’ım o ne tatlılık… Cebine koyup götürmek istiyorsun! Konuşkan, meraklı ve çok çok akıllı. Anneler Günü’nde onları sizinle tanıştırmak istedim.


Fotoğraflar: Emre YUNUSOĞLU

Bugün Anneler Günü... Kutluyorum. Etiyopya’dan dünya tatlısı bir çocuğu evlat edindin. Can’la olan bu harika maceranı anlatır mısın?

- Zevkle. Bayılırım anlatmaya... Çünkü hayatımın en büyülü macerası! Benim bir tezim var Ayşecim...

 Nedir o?

- Ben diyorum ki; biz kadınlar pek çok şeyin cevabını biliyoruz: Çocuğumuz olacak mı? Doğuracak mıyız? Evlat mı edineceğiz? Ben de doğurmayacağımı ama çocuğumla bir şekilde buluşacağımı biliyordum.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ne kadar kaçarsak kaçalım bir gün kendimizi annemize benzerken buluruz! 15 Eylül 2019 | 668 Okunma Bugün vizyona giren ‘Kız Kardeşler’ filminin yönetmeni Emin Alper: Erkekler, kadınları dizginleyemediklerini anladıkları noktada onları öldürüyorlar! 13 Eylül 2019 | 221 Okunma Hepimize örnek olsun 12 Eylül 2019 | 325 Okunma Yazıklar olsun! Masum bir can daha gitti 11 Eylül 2019 | 152 Okunma Rap’çiler susmadılar! 10 Eylül 2019 | 486 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar