Aman dikkat! Temmuz ve ağustos ayında evlenirseniz, çok kötü bir seks hayatınız olur!

İster ciddiye alın, ister almayın.Ama Susan Miller, astroloji alanına yaptığı katkılar ve elde ettiği başarılarla, bir ‘otorite’ kabul ediliyor. Wall Street broker’larından Paris, Milano ve Tokyo’daki süper...

İster ciddiye alın, ister almayın.

Ama Susan Miller, astroloji alanına yaptığı katkılar ve elde ettiği başarılarla, bir ‘otorite’ kabul ediliyor.

Wall Street broker’larından Paris, Milano ve Tokyo’daki süper modellere, New York’taki kafelerden Sao Paulo ve İstanbul sokaklarına kadar, insanlar, özel ve iş yaşamlarında mutlu ve başarılı olmak için Susan Miller’ın yorumlarına başvuruyor.

Ben de itiraf edeyim, ara ara sıkıştığımda, belli kararları veremediğimde, “Susan Abla ne diyor bakalım” diye sitesini açıp okuyorum.

O tarihlerde gökyüzünü, gezegenlerleri, ruh halimi ve gerginliğimin sebebini anlamaya çalışıyorum. Ben onu yapıcı ve pozitif buluyorum. Bir tür hayat koçu. El feneri var elinde, ışık tutuyor. Tokat atmıyor, okşuyor, yol göstermeye çalışıyor. Astrolojiyi de ‘kâhinlik’ olarak tanımlamıyor, ona göre ‘matematiksel döngüler alanı’. Bir de şu güzel, astrolojik yorumlarının kader olduğuna inanmıyor, herkesin, hayatını kendi seçimine göre şekillendirebileceğini söylüyor.Var yani birtakım şeyleri değiştirmek için şansımız! Kafama uyan kafa bir astrolog yani!

Bu arada Hürriyet Pazar yazarı. ‘Susan Miller ile Astroloji’ adlı Türkçe uygulaması da var artık. Apple AppStore ve Google Play mağazalarından akıllı telefonlara ücretsiz indirilebiliyor. İngilizce dışında ilk mobil uygulamasını Türkçe yayınladı. Mutlaka indirin, Türkçe okumak tabii ki daha kolay, iyi bir tercüme üstelik.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ne kadar kaçarsak kaçalım bir gün kendimizi annemize benzerken buluruz! 15 Eylül 2019 | 669 Okunma Bugün vizyona giren ‘Kız Kardeşler’ filminin yönetmeni Emin Alper: Erkekler, kadınları dizginleyemediklerini anladıkları noktada onları öldürüyorlar! 13 Eylül 2019 | 223 Okunma Hepimize örnek olsun 12 Eylül 2019 | 330 Okunma Yazıklar olsun! Masum bir can daha gitti 11 Eylül 2019 | 157 Okunma Rap’çiler susmadılar! 10 Eylül 2019 | 488 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar