ALÇAK ADAM! OHA! Berfin’in yüzüne 1.5 kilo kezzap dökmüş!

İNSAN aklını kaçırır! Devlet kontrolünde satılması gereken kezzap, herkesin ulaşabildiği bir kimyasala dönüşmüş. Düşünebiliyor musunuz tehlikeyi?

İsteyen istediği kadar satın alıp gıcık olduğu kadının yüzüne atabilir! Psikopat bir eski sevgili “Demek benimle beraber olmak istemiyorsun ha! Ben sana gününü göstereceğim!” diye karşısındaki kadının hayatını karartabilir. Berfin’in yaşadığı felaket gibi! Allah Casım Ozan Çeltik’in cezasını versin! Ama ondan önce hukuk versin! Alması gereken en ağır cezayı alsın! Çünkü yüzüne 1.5 kilo kezzap döktüğü Berfin Özek’in hayatını çaldı. Bizim görevimiz, 18 yaşındaki yüzü yanmış bu genç kıza yardımcı olmak. Hayatına devam edebilmek için destek olmak. Onun yeni bir yüze ihtiyacı var. Berfin ve ailesi, yüzlerce insanı yeni bir yüze kavuşturmuş Dr. Mehmet Mutaf hocaya başvurmak istiyor. Bir yıl süren kök hücre tedavisi sonucunda, hoca bunun mümkün olabileceğini müjdelemiş. Ama cennet bahçesi vaat etmemiş, neler yapabilecekse onu söylemiş. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ne kadar kaçarsak kaçalım bir gün kendimizi annemize benzerken buluruz! 15 Eylül 2019 | 669 Okunma Bugün vizyona giren ‘Kız Kardeşler’ filminin yönetmeni Emin Alper: Erkekler, kadınları dizginleyemediklerini anladıkları noktada onları öldürüyorlar! 13 Eylül 2019 | 223 Okunma Hepimize örnek olsun 12 Eylül 2019 | 330 Okunma Yazıklar olsun! Masum bir can daha gitti 11 Eylül 2019 | 157 Okunma Rap’çiler susmadılar! 10 Eylül 2019 | 488 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar