OlIvIero’ya âşık oldum!

Oliviero Toscani ‘Design Week’ için Türkiye’deydi. EFSANEVİ tasarımcı, iletişimci ve reklam fotoğrafçısı Oliviero Toscani, Ticaret Bakanlığı himayesinde Türkiye İhracatçılar...

Oliviero Toscani ‘Design Week’ için Türkiye’deydi.

EFSANEVİ tasarımcı, iletişimci ve reklam fotoğrafçısı Oliviero Toscani, Ticaret Bakanlığı himayesinde Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin düzenlediği ‘Design Week Turkey’ için Türkiye’ye geldi.

Ölmeden önce mutlaka tanışmak istediğim insanlardan biriydi.

Ben dünyanın en şanslı kadınıyım. Gazeteciliği bu yüzden seviyorum. Bana röportaj verdi. İstediğim her şeyi sordum. Ve iki saatlik röportaj sonunda ben, ona ve anlattıklarına âşık oldum!

Farklı bakış açısı, cesaret, orijinallik ve samimiyet kadar beni etkileyen hiçbir şey yok şu hayatta...

O kadar çok şey konuştuk ki önümüzdeki birkaç gün boyunca okuyacaksınız.

Yıllarca ırkçılık, AIDS, anoreksiya, mülteci sorunu, cinsiyet ayrımcılığı, savaş, yoksulluk, açlık gibi toplumsal sorunlara kışkırtıcı ve ters köşe mesajlar veren reklam kampanyalarına imza attı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ne kadar kaçarsak kaçalım bir gün kendimizi annemize benzerken buluruz! 15 Eylül 2019 | 665 Okunma Bugün vizyona giren ‘Kız Kardeşler’ filminin yönetmeni Emin Alper: Erkekler, kadınları dizginleyemediklerini anladıkları noktada onları öldürüyorlar! 13 Eylül 2019 | 221 Okunma Hepimize örnek olsun 12 Eylül 2019 | 324 Okunma Yazıklar olsun! Masum bir can daha gitti 11 Eylül 2019 | 150 Okunma Rap’çiler susmadılar! 10 Eylül 2019 | 482 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar