Otobüsteki tecavüzcüye ibret olacak bir ceza verilsin!

GEÇTİĞİMİZ günlerde yine korkunç bir tecavüz yaşandı, okumuşsunuzdur.Ankara’da...37 yaşında iki çocuk annesine, Allah’ın belası bir otobüs şoförü tecavüz etti.Özel bir...

GEÇTİĞİMİZ günlerde yine korkunç bir tecavüz yaşandı, okumuşsunuzdur.
Ankara’da...
37 yaşında iki çocuk annesine, Allah’ın belası bir otobüs şoförü tecavüz etti.
Özel bir okulda İngilizce öğretmeni olarak çalışan S., bir AVM’nin önünden saat 23.30’da, özel bir toplu taşıma aracına bindi.
Yaptığı tek şey bu!
Herkesin yapacağı bir şey, toplu taşıma aracına binip, bir yerden bir yere gitmek.
“200 metre sonra inmem gerekiyor. Mümkün mü?” dedi. İnsan kılığındaki aşağılık yaratık, “Hay hay” dedi.
Ama bir daha da o aracın kapılarını açmadı!
“Ben isteyince ineceksin!” dedi.
Karanlık, boş bir arazi buldu, aracı oraya çekti. Kadını otobüsün orta yerine yatırdı, iki eliyle boğazını sıktı ve tecavüz etti.
İnanabiliyor musunuz, bu vahşet, bu ülkenin başkentinde yaşanıyor, hem de şehrin ortasında!
Kadıncağız nasıl mı hayatta kaldı?
Kendisiyle de avukatıyla da konuştum, siz de yarın okuyacaksınız...
Tamamen şansı eseri.
Adam, iki eliyle boğazını o kadar sıkıyor ki, aslında boğulmanın son aşamasına geliyor, hatta bu son aşamada yaşanan birtakım fiziki reaksiyonlar oluyor bedeninde... Kadıncağız öldü ölecek... Yani adam sadece tecavüz etmekle kalmamış, aynı zamanda canına da kastetmiş... Can çekişirken, “Beni gündüz görsen tanır mısın?” diye soruyor, dehşet içindeki kadın, can havliyle “Hayır” diyor. “Bana numaranı ver... Bu yaşananları da kimseye anlatma yoksa yine tecavüz eder, boğazını keserim!” diyor ve kadıncağızı bırakıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ne kadar kaçarsak kaçalım bir gün kendimizi annemize benzerken buluruz! 15 Eylül 2019 | 665 Okunma Bugün vizyona giren ‘Kız Kardeşler’ filminin yönetmeni Emin Alper: Erkekler, kadınları dizginleyemediklerini anladıkları noktada onları öldürüyorlar! 13 Eylül 2019 | 221 Okunma Hepimize örnek olsun 12 Eylül 2019 | 324 Okunma Yazıklar olsun! Masum bir can daha gitti 11 Eylül 2019 | 152 Okunma Rap’çiler susmadılar! 10 Eylül 2019 | 483 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar