Tek yürek olalım

GÜN, birlik, beraberlik günü...Gün, birbirimize kenetlenme günü... Çemkirme günü değil... Kavga etme günü değil... “Ama sen öyle yaptın, ben böyle yaptım” deme günü değil. Bu...

GÜN, birlik, beraberlik günü...
Gün, birbirimize kenetlenme günü...

Çemkirme günü değil...

Kavga etme günü değil...

“Ama sen öyle yaptın, ben böyle yaptım” deme günü değil. Bu saldırılar, patlayan bombalar, sıkılan kurşunlar hepimizi hedef alıyor. Sadece bir kesimi değil.

O yüzden Turyid’in Reina’ya yürüyüşü bence anlamlı.

İnsanlar sevgi ve saygı için birlikte yürüdü.Tek yürek olmak tek çare.

Bu zor günleri başka türlü aşmanın yolu yok!

Sonunda kadar destekliyorum.


297 YIL CEZA
DÜŞÜNÜN, 11 çocuğa cinsel istismarda bulunuyor...

Allah’ın belası bir öğretmen...

O çocukların hayatını kaydırıyor...

Olay, Erzurum’da yaşandı. Küçük bir ilçede. 5 kız öğrenci rehberlik öğretmenlerine gidip kendilerini 4’üncü sınıfa kadar okutan sınıf öğretmenlerin şikâyet etti.

Ve 52 yaşındaki öğretmenin yaptığı rezilliklerin arkası çorap söküğü gibi geldi...

Tabii ki, tacizci olayı yalanladı, “İftira!” dedi, hatta daha da ileri gitti, “Onlara kurgu yapmayı, hayal gücünü geliştirmeyi ben öğrettim. Başarısız öğrencilerin komplosu bu!” dedi ama mahkeme heyeti, 10 yaşında çocukların anlattıklarını kurgudan çok samimi itiraflar ve gerçekler olduğuna karar verdi!

Ve ve ve çocukların güven ve sevgisinden faydalandığı için ceza üst sınırdan verildi ve iyi hal indirimi uygulanmadı...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ne kadar kaçarsak kaçalım bir gün kendimizi annemize benzerken buluruz! 15 Eylül 2019 | 669 Okunma Bugün vizyona giren ‘Kız Kardeşler’ filminin yönetmeni Emin Alper: Erkekler, kadınları dizginleyemediklerini anladıkları noktada onları öldürüyorlar! 13 Eylül 2019 | 223 Okunma Hepimize örnek olsun 12 Eylül 2019 | 330 Okunma Yazıklar olsun! Masum bir can daha gitti 11 Eylül 2019 | 157 Okunma Rap’çiler susmadılar! 10 Eylül 2019 | 488 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar