13 yaşındaki Türkiye şampiyonu müthiş tenisçi Melisa’ya sponsor aranıyor

MELİSA Ercan’ı tanıyorsunuz değil mi? Adana’nın ve Türkiye’nin gururu. 13 yaşında ve teniste Türkiye şampiyonu. Sayısız madalyası var.Çok çok iyi bir tenisçi. İnanılmaz bir gelecek...

MELİSA Ercan’ı tanıyorsunuz değil mi?

Adana’nın ve Türkiye’nin gururu. 13 yaşında ve teniste Türkiye şampiyonu. Sayısız madalyası var.

Çok çok iyi bir tenisçi. İnanılmaz bir gelecek vaat ediyor. Milli takımın bir numaralı oyuncusu. Şu anda da Avrupa’nın en iyi iki tenisçi kızından biri. Azimli, hırslı, yetenekli ve çoook çalışkan.

Daha evvelsi gece Sırbistan’dan geldi, orada da şampiyon oldu. Ondan önce de Bulgaristan’da şampiyon oldu. 13 yaşındaki bu şahane kızın 35 tane şampiyonluk kupası var, düşünebiliyor musunuz?

Hayalleri de büyük. Tıpkı Federer gibi, Nadal gibi dünyanın bir numarası olmak istiyor. Üstelik bunu başarabilir, çok yetenekli. Annesi bir hekim, anestezi uzmanı, kızının tenis tutkusu uğruna 8 ay önce Adana’dan İstanbul’a taşınıyor, Melisa’nın erkek kardeşiyle birlikte. Baba, işleri yüzünden Adana’da kalıyor. Yani aile bu kadar kızlarına destek veriyor.

Ne var ki bu başarılı kızın bir raket sponsoru bile yok!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ne kadar kaçarsak kaçalım bir gün kendimizi annemize benzerken buluruz! 15 Eylül 2019 | 669 Okunma Bugün vizyona giren ‘Kız Kardeşler’ filminin yönetmeni Emin Alper: Erkekler, kadınları dizginleyemediklerini anladıkları noktada onları öldürüyorlar! 13 Eylül 2019 | 223 Okunma Hepimize örnek olsun 12 Eylül 2019 | 330 Okunma Yazıklar olsun! Masum bir can daha gitti 11 Eylül 2019 | 157 Okunma Rap’çiler susmadılar! 10 Eylül 2019 | 488 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar