Yunan kukla, asıl düşman Amerika!

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın en üst perdeden yaptığı açıklamalarından sonra, Yunanistan’ın ülkemize karşı hasmane tutumu yeniden gündeme geldi. Ancak Yunanlılar, bize...

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın en üst perdeden yaptığı açıklamalarından sonra, Yunanistan’ın ülkemize karşı hasmane tutumu yeniden gündeme geldi. Ancak Yunanlılar, bize düşman olamayacak kadar küçük bir kuvvettir. Nitekim milletimiz, Yunanlılarla baş başa kalınca, her seferinde onları mahvetmiştir. 

Türk milletinin Batı sınırında yaşadığı sorunların asıl sebebi Yunanlılar değildir. Karşımızdaki asıl tehlike, esas düşman Amerika’dır. 

Amerika, Türk milletine, ebediyen dost olmaz. Amerika’nın dostluğuna inananlar, aldanırlar. Amerika’nın yegâne hedefi, memleketimizi parçalamak ve milletimizi ortadan kaldırmaktır. 

Amerika’nın ülkemize karşı hasmane tutumu, elbette yeni değil, tarihseldir. Bugün neremiz kanıyorsa, orada, Amerika’nın parmağı vardır. Yarın kiminle ve nerede sorun yaşama ihtimalimiz varsa, orada Amerika’nın hesabı vardır. 

Bin yıllık emeğimizle birlikte haysiyetimizi, birikimlerimizle birlikte özgürlüğümüzü de hedef...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kosova’da kaç kişiyiz? 17 Nisan 2024 | 167 Okunma Bayram-ı Şerif Mübarek Olsun! 10 Nisan 2024 | 70 Okunma Bu da geçer ya Hû 03 Nisan 2024 | 178 Okunma Abdullah Sidran için... 27 Mart 2024 | 66 Okunma Dünyanın en büyük gecekondusu: İsrail... 20 Mart 2024 | 126 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar