Tek çare: İslam Birliği…

 Batı dünyasının ikiyüzlü tutum ve davranışları, İslam dünyası olarak, ortak şikâyetimiz, müşterek derdimiz. Avrupa’nın birçok ülkesinde, İslâm karşıtı...

 

Batı dünyasının ikiyüzlü tutum ve davranışları, İslam dünyası olarak, ortak şikâyetimiz, müşterek derdimiz. Avrupa’nın birçok ülkesinde, İslâm karşıtı yürüyüşler, gösteriler düzenleniyor. Müslümanların şahsına, Kitabı’na ve ibadethanelerine yönelik yüzlerce hakaret ve saldırılar oluyor.

Bir yandan barış diyorlar, diğer yandan İslam düşmanlığını tetikleyen, hızlandıran saldırılara devam ediyorlar. Son zamanlarda yaşananlara bu pencereden bakmamız icap ediyor.

Daha birkaç gün önce bölücü terör örgütü üyelerinin, Cumhurbaşkanımızı ve Türkiye Cumhuriyeti’ni hedef alan, alçak terör eylemine izin verdiler. Hemen peşinden, Türkiye Büyükelçiliği yakınlarında Kur’an-ı Kerim yakılmasına göz yumdular.

Bu iki saldırıyı birbirinden bağımsız düşünebilir miyiz? Hayır.

Yeri gelmişken…

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bu yazıda emek var! 24 Nisan 2024 | 108 Okunma Kosova’da kaç kişiyiz? 17 Nisan 2024 | 167 Okunma Bayram-ı Şerif Mübarek Olsun! 10 Nisan 2024 | 73 Okunma Bu da geçer ya Hû 03 Nisan 2024 | 178 Okunma Abdullah Sidran için... 27 Mart 2024 | 66 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar