Su uyur, FETÖ uyumaz!

Yeni Akit Gazetesi Yazarı Ayhan Demir’in bugünkü (20.04.2022)''Su uyur, FETÖ uyumaz!’’ başlıklı yazısı.

Geçen hafta Bosna Hersek’teki haber sitelerine ilginç bir haber düştü. 

Habere göre: Uluslararası Burch Üniversitesi (Burch International University) ile Bosna Hersek’in Telekomünikasyon şirketi BH Telecom arasında bir “İşbirliği Mutabakat Zaptı” imzalanmış. BH Telecom adına BH TechLab Platform Ekibi Üyesi Prof. Dr. Dulyko Hasiç, Uluslararası Burç Üniversitesi adına Prof. Dr. Mersid Poturak zapta imza atmış.

Bu işbirliği kapsamında, “BH TechLab Platformu” ile “Burch StartUp Incubator” ekibi ortak hareket edecekmiş. Ayrıca Uluslararası Burch Üniversitesi, BH TechLab Platformu ortak ağının bir parçası olacakmış.

Böylece yeni projelerin, etkinliklerin ve yarışmaların ortak tanıtımı için fırsatlar sağlanacak, eğitim ve rehberlik desteği sağlanacak, gelecek vaat eden girişimler desteklenecek, çalıştaylar ve ortak eğitim programları düzenlenecekmiş.

İmza töreni esnasında BH Telecom adına masada bulunan Prof. Dr. Dulyko Hasiç, şunları söylemiş: “Bu zaptı imzalayarak, yenilikçi ve girişimci, zihniyeti ve eylemi güçlendirmek, yeni nesil teknoloji çözümlerine odaklanarak yeni pazar değeri oluşturacak ortak sürdürülebilir bir iş modeli geliştirmek için gerçekçi ön koşulları sağlıyoruz.”

Devamında da bunları: “BH Telecom, bu yükseköğretim kurumu ile sinerjik ve ortaklaşa, yenilikçi ve girişimci, düşünce ve eylem kültürünü inşa etmekte kararlıdır. Böylece ilgilenen herkese, Bosna Hersek’te geleceklerini inşa etmek için bir fırsat sunacak, uzun vadeli sürdürülebilir bir ekosistemi teşvik eder.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kosova’da kaç kişiyiz? 17 Nisan 2024 | 167 Okunma Bayram-ı Şerif Mübarek Olsun! 10 Nisan 2024 | 70 Okunma Bu da geçer ya Hû 03 Nisan 2024 | 178 Okunma Abdullah Sidran için... 27 Mart 2024 | 66 Okunma Dünyanın en büyük gecekondusu: İsrail... 20 Mart 2024 | 124 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar