Savaş devam ediyor

Her bir Mehmetçik, milletimizin en kıymetlisi ve vatanımızın emsalsiz bir parçasıdır. Çok uluslu bölücü terör şebekesi, bu vatanın aziz evlatlarını bizden almak, koparmak istiyor.Ne yazık ki, şehit...

Her bir Mehmetçik, milletimizin en kıymetlisi ve vatanımızın emsalsiz bir parçasıdır. Çok uluslu bölücü terör şebekesi, bu vatanın aziz evlatlarını bizden almak, koparmak istiyor.

Ne yazık ki, şehit haberlerinin birbirine eklendiği günlerdeyiz. Şehitler kervanına, yeni canlarımız katıldı. Şehitlerimizin dokunaklı hikâyelerini takip etmeye mecalimiz kalmadı. 

Kahraman şehitlerin haberlerini seyrederken, geride kalan anneleri, eşleri, bebekleri görüyoruz. Yıkılmasına rağmen dimdik duran babaları.

Şehitlerin, gazilerin ve onların ailelerinin maddi durumlarına baktığımızda, sınırlı imkânlarla yaşadıklarını görüyoruz. Şehit cenazelerinin geldiği evler de bizlere bir fikir vermektedir. O evlerin çoğu, gecekondu sınıfına bile girmiyor. Şehit ailelerinin yaşadıkları evlerin görüntüleri: Nerede bir viranelik varsa, sanki oradalar. Derme çatma barakalar vs. 

Hemen hemen her şehit haberinde benzer evlerle karşılaşmamız bizi neden şaşırtmıyor? Çünkü şunu iyi biliyoruz:...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bu yazıda emek var! 24 Nisan 2024 | 118 Okunma Kosova’da kaç kişiyiz? 17 Nisan 2024 | 167 Okunma Bayram-ı Şerif Mübarek Olsun! 10 Nisan 2024 | 73 Okunma Bu da geçer ya Hû 03 Nisan 2024 | 178 Okunma Abdullah Sidran için... 27 Mart 2024 | 67 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar