Organize İşler

Milletimiz ve memleketimiz, dün olduğu gibi, bugün de organize bir kötülükle karşı karşıya bulunuyor. Zor bir dönemden, meşakkatli bir süreçten geçiyoruz. Henüz tehlike geçmiş değil.Sadece...

Milletimiz ve memleketimiz, dün olduğu gibi, bugün de organize bir kötülükle karşı karşıya bulunuyor. Zor bir dönemden, meşakkatli bir süreçten geçiyoruz. Henüz tehlike geçmiş değil.

Sadece gördüklerimiz ve duyduklarımız değil, yaşadıklarımız da “kötülük yayılmacıdır” sözünü doğruluyor. 

Bilineni tekrar edelim: Pirincin içindeki siyah taştan değil, beyaz taştan korkmamız gerekir. Pirincin içindeki siyah taşları biliyor ve görüyorduk. Beyaz taşların ise bu kadar çok olabileceğini kim tahmin edebilirdi? 

Şuraya varmak niyetindeyim: Makedonya’daki Türk Hareket Partisi, genel başkan değişikliğine gitti.  Adnan Kahil koltuğu Enes İbrahim’e bıraktı. Onun yaptığı ilk işlerden birisi, eski genel başkan ve bazı yöneticileri bu partiden ihraç etmek oldu.

Tam olarak böyle bir şey: “Çingeneye paşalık vermişler, ilk önce babasını kesmiş.” 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Abdullah Sidran için... 27 Mart 2024 | 57 Okunma Dünyanın en büyük gecekondusu: İsrail... 20 Mart 2024 | 122 Okunma Namazgâh Camii’ni bekleyen tehlike 13 Mart 2024 | 516 Okunma Tiran Namazgâh Camii ne olacak? 06 Mart 2024 | 404 Okunma FETÖ Arnavutluk’ta zayıflıyor mu? 28 Şubat 2024 | 299 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar