Önemine binaen

Mutlaka dikkatinizi çekmiştir, görmüşsünüzdür: Kuzey Makedonya Cumhuriyeti Devlet eski Bakanı ve Türk Hareket Partisi Onursal Genel Başkanı Adnan Kahil, Yeni Akit’e özel açıklamalarda bulundu.Sayın Kahil...

Mutlaka dikkatinizi çekmiştir, görmüşsünüzdür: Kuzey Makedonya Cumhuriyeti Devlet eski Bakanı ve Türk Hareket Partisi Onursal Genel Başkanı Adnan Kahil, Yeni Akit’e özel açıklamalarda bulundu.

Sayın Kahil, kurucusu olduğu THP’den ihraç edilişi, partinin tepe yöneticilerinden bazılarının FETÖ ağzı ile konuşmaları ve Türkiye Cumhuriyeti yöneticilerine yönelik, yalan ve iftira dolu sosyal paylaşımları hakkındaki soruları cevapladı.

Söyleşi, bu kadar değil elbet. Yayınlanmayan birçok bölüm var. Konunun önemi dolayısıyla, önemsediğim ve altını çizdiğim, bazı soru ve cevapları sizlerle paylaşmak istiyorum. 

Mesela, kendi eliyle milletvekili ve parti genel başkanı yaptığı Enes İbrahim’den şikâyetçi olmasının biraz garip olduğunu ifade edince, şunu söylüyor: “Haklısınız, çok büyük bir hata yaptık.”

Sayın Kahil, uyarıldığını, “başta parti üyeleri olmak üzere, Türk Demokratik Partisi’nden ve halkımızdan yoğun tepkiler geldiğini” samimiyetle itiraf ediyor. Enes İbrahim’e verdiği şansı, “gençliğe olan sonsuz güveni” ile açıklıyor. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kosova’da kaç kişiyiz? 17 Nisan 2024 | 167 Okunma Bayram-ı Şerif Mübarek Olsun! 10 Nisan 2024 | 70 Okunma Bu da geçer ya Hû 03 Nisan 2024 | 178 Okunma Abdullah Sidran için... 27 Mart 2024 | 66 Okunma Dünyanın en büyük gecekondusu: İsrail... 20 Mart 2024 | 124 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar