Laf değil, icraat lazım

Kosova’dan Alaydin Fusha ve Xhabir Hamiti, bize ulaştılar. Cevap hakkı istediler. “Buyurun” dedik. Önce Xhabir Hamiti’nin söyledikleri: “Hiçbir zaman hiçbir siyasi grup ve cemaate üye olmadım. Kendi...

Kosova’dan Alaydin Fusha ve Xhabir Hamiti, bize ulaştılar. Cevap hakkı istediler. “Buyurun” dedik.

Önce Xhabir Hamiti’nin söyledikleri: “Hiçbir zaman hiçbir siyasi grup ve cemaate üye olmadım. Kendi kararlarımı kendim alırım. Irk ayrımı yapmayan, toleransa hizmet eden biriyim. Hiçbir iç ve dış ideolojiye yakın değilim.”

Ve Alaydin Fusha’nın söyledikleri: “ABİ şirketler grubu CEO’su değil, kontratlı çalışanıyım. Fethullah Gülen’i Amerika’da ziyaret ettim. Bu yapı tarafından düzenlenen gezi ve kutlu doğum programlarına, kültürel ve dini programlara davetli olarak katıldım. 15 Temmuz sonrası etkinliklerine katılmadım.

15 Temmuz’a kadar bu yapılanmayla ilgili sosyal medyada paylaşımda bulundum. Yardımsever çalışmalara destek verdim. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı ve Başbakanıyla ilgili doğrudan bir paylaşımım yoktur. Başkalarına ait paylaşımlarımda da hakaret yoktur.

FETÖ’nün Türkiye’den kaçırdığı paraları, benim üzerimden okullara aktardığı yalandır. Okulların bana devredilmek istendiği de yalandır. Bu konuda bana teklifte bulunulmadı.

Abi Hotel’de konaklayanların kayıtları 24 saat içinde polise bildirilir. Listeyi polisten alabilirsiniz. Abi Hotel’de bu yapılanmayla bağlantılı hiç kimse bilgim dahilinde konaklamadı.

FETÖ yapılanması ile Kosovalı siyasiler arasında iletişimi sağladığım yalandır. Hashim Thaqi ve Enver Hoxhaj ile çalıştığım şirkete seçim döneminde yapılan ziyaretlerde tanıştım. Bunun dışında tanışıklığım veya bağlantım yoktur.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bu yazıda emek var! 24 Nisan 2024 | 117 Okunma Kosova’da kaç kişiyiz? 17 Nisan 2024 | 167 Okunma Bayram-ı Şerif Mübarek Olsun! 10 Nisan 2024 | 73 Okunma Bu da geçer ya Hû 03 Nisan 2024 | 178 Okunma Abdullah Sidran için... 27 Mart 2024 | 67 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar