Kendine gel Kosova

Altı FETÖ mensubunu Kosova’dan ülkemize getirip, adalete teslim edeli, günler oldu. Ancak operasyonun Kosova siyasetindeki yankıları hâlâ devam ediyor.Kosova Parlamentosu, bu konuyla ilgili, olağanüstü bir oturuma sahne oldu....

Altı FETÖ mensubunu Kosova’dan ülkemize getirip, adalete teslim edeli, günler oldu. Ancak operasyonun Kosova siyasetindeki yankıları hâlâ devam ediyor.

Kosova Parlamentosu, bu konuyla ilgili, olağanüstü bir oturuma sahne oldu. Hükümetin tek Türk asıllı bakanı ve iki Türk milletvekili dışında, kürsüye çıkıp, Türkiye’yi destekleyen olmadı. 

Aslına bakılırsa, onlar da Sırp milletvekilleri kadar olamadılar. Türkiye’ye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ağır eleştiriler yöneltilirken, koltuklarından vazgeçmeyi göze alamadılar. Kürsüden şunu söyleme cesareti gösteremediler: “Türkiye’ye dil uzatırsanız, hükumetten desteğimizi çekeriz.”

Kosovalı siyasilerin bu tavrı, ister istemez, o değişmez kuralı bir kez daha hatırlatıyor: Hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

Devam edelim.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Abdullah Sidran için... 27 Mart 2024 | 57 Okunma Dünyanın en büyük gecekondusu: İsrail... 20 Mart 2024 | 122 Okunma Namazgâh Camii’ni bekleyen tehlike 13 Mart 2024 | 516 Okunma Tiran Namazgâh Camii ne olacak? 06 Mart 2024 | 404 Okunma FETÖ Arnavutluk’ta zayıflıyor mu? 28 Şubat 2024 | 299 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar